turak Skrevet 25. september 2009 Forfatter Del Skrevet 25. september 2009 Årsaken til at du ikke klarer å lage like god kebab hjemme er følgende:1. De kan å lage mat, det gjør ikke du. 2. Du mangler de riktige krydderiene. 3. Du mangler den riktige sausen. 4. Du steker kjøttet feil. Red.: Sånn btw, så er mine kebaber bedre enn gatekjøkkenkebabene. Vel såklart mangler jeg den riktige sausen.. Lenke til kommentar
Gjest member-63169 Skrevet 25. september 2009 Del Skrevet 25. september 2009 Årsaken til at du ikke klarer å lage like god kebab hjemme er følgende:1. De kan å lage mat, det gjør ikke du. 2. Du mangler de riktige krydderiene. 3. Du mangler den riktige sausen. 4. Du steker kjøttet feil. Red.: Sånn btw, så er mine kebaber bedre enn gatekjøkkenkebabene. Spør du meg er kebab og dens saus rene heksegryten. Når de putter solo og en haug med krydder i kebabsausen er det nok ikke annet enn prøve og feile, enn riktig kokkekunst som ligger bak. Nok derfor ettersmaken enkelte ganger er dårlig, selv om kebaben var god. Lenke til kommentar
turak Skrevet 26. september 2009 Forfatter Del Skrevet 26. september 2009 Årsaken til at du ikke klarer å lage like god kebab hjemme er følgende:1. De kan å lage mat, det gjør ikke du. 2. Du mangler de riktige krydderiene. 3. Du mangler den riktige sausen. 4. Du steker kjøttet feil. Red.: Sånn btw, så er mine kebaber bedre enn gatekjøkkenkebabene. Spør du meg er kebab og dens saus rene heksegryten. Når de putter solo og en haug med krydder i kebabsausen er det nok ikke annet enn prøve og feile, enn riktig kokkekunst som ligger bak. Nok derfor ettersmaken enkelte ganger er dårlig, selv om kebaben var god. Beste kebaben jeg har smakt kjøpte jeg på en kebab sjappe i Eidsvoll.. kunne fremdeles smake kebaben opptil et døgn senere Men liksom det finnes bare 2 forskjellige typer kebab saus oppskrifter: 1. Fra internett, ofte bestående av krydder og grønnsaker. 2. Fra kebab sjappa, som ofte inholder alt mulig rart fra krydder fra østen til solo fra vesten. Det er et skikkerlig mysterium at ingen greier og få fatt i en ordentlig oppskrift på saus som blir publisert.. disse fra nett er bare ikke det samme som jeg får når jeg går inn på gatekjøkkenet å sier "Kebab i pita, okse, brennheit me ekstra kjøtt" .. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 26. september 2009 Del Skrevet 26. september 2009 Sjekk denne: http://www.kebabnett.no/?kebab=Aktuelt&aktuelt=697 Du kan nok gjøre mye med styrken her gjennom å variere mengden og typen chili. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 26. september 2009 Del Skrevet 26. september 2009 En bekjent av meg sa dem lagde saus bestående av ketchup, majones og sylteagurk-vann/sø. Høres fælt ut, men er vist en veldig god saus. Lenke til kommentar
turak Skrevet 26. september 2009 Forfatter Del Skrevet 26. september 2009 Her i norge er det vel for det meste okse og kylling som gjelder ... er litt usikker på hvor dere kjøper kebab. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 26. september 2009 Del Skrevet 26. september 2009 Snakker du nå på vegne av alle kebabkioskene i Norge, eller i hele verden? Bare så jeg vet om det kun er i Norge jeg er garantert å få lam eller svin Lenke til kommentar
Black Star Skrevet 26. september 2009 Del Skrevet 26. september 2009 Noen tror nok de er veldig morsomme når de kommer med usaklige kommentarer om at det er både det ene og det andre i kebaben, men det blir bare barnslig og klisje å komme med den typen kommentarer i dag. Innleggene er slettet da de skaper dårlig stemning, uro og off-topic. Gjentakelse vil føre til advarsler. Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 27. september 2009 Del Skrevet 27. september 2009 ALDRI prøv å lag en LIKE god kebab som gatekjøkkenet i gata, prøv å lag en som er mye BEDRE istedenfor Lenke til kommentar
Vertical^ Skrevet 28. september 2009 Del Skrevet 28. september 2009 (endret) Skal se om jeg kan lage en Narwhal shish kebab Endret 28. september 2009 av Vertical^ Lenke til kommentar
Marste Skrevet 14. november 2011 Del Skrevet 14. november 2011 Hei! Lenge siden denne tråden har blitt skrevet i, men tenkte jeg skulle dele informasjon uansett for spesielt interesserte. Har eksperimentert meg fram til noe jeg syns er godt i hvert fall. Og etter det jeg og samboeren kan smake, smaker den faktisk helt likt som den man får kjøpt på et gatekjøkken. Har lagt inn oppskriften på en annen tråd: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1377924 Håper på tilbakemeldinger om det er noen som prøver den! Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 14. november 2011 Del Skrevet 14. november 2011 (endret) Har bare prøvd å lage kebab en gang, men da laget jeg sausen av tyrkisk yoghurt + en tilfeldig chillisaus jeg fant på lokale invandrerbutikken. Blandet sammen og tilsatte diverse krydder. Spisskummen er viktig. Av kjøtt brukte jeg vanlig lammekjøttdeig, godt krydret. Ellers er det j bare å hive i det man liker av salat. Ble absolutt ikke noe dårligere enn det man får kjøpt. Endret 14. november 2011 av Må jeg? Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Noen som er villige til å prøve? To get that delightful Friday /Saturday kebab taste the following spices are generally used in the big jobby .... Lamb (Shoulder or Leg normally but you can never be sure). crumbed bread (to bind) vegetable oil. cumin seed. coriander seed. Dried Red Chillis. black pepper. salt ghee, butter, or margarine. This is a typical doner mix, but not traditional, and it can and does vary hugely, hence the reason that some shops are better than others.... A really good doner would have been made with fennel lemon juice, garlic and thyme. There's generally a 60% minimum meat content, and it needs a high fat content to help cook all the way through. Lenke til kommentar
Bobbob Skrevet 14. april 2020 Del Skrevet 14. april 2020 https://gladkokken.no/oppskrifter/kebabdressing Prøvd denne?? Virker legit Lenke til kommentar
Bobbob Skrevet 14. april 2020 Del Skrevet 14. april 2020 https://gladkokken.no/oppskrifter/kebabdressing Prøvd denne? Virker legit ? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå