Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva skal jeg tro?


Gjest Sliten&Lei

Anbefalte innlegg

Gjest Sliten&Lei

Dette blir sikkert en lang historie, men jeg håper noen tar seg tid til å lese og gi meg noen råd for hvordan jeg skal komme meg ut av den situasjonen jeg har havnet i.

 

5.juni feiret jeg og min kjære 3års dag. 14.juni har vi en alvorsprat fordi jeg føler at det er noe galt. Jeg spørr henne rett ut om hun noen gang har gjort noe galt. Hun ser meg inn i øynene og sier at nei, det har hun aldri gjort. Mandag 15.juni har hun bursdag. Den natten finner jeg ut at hun. på lørdagen, hadde klina med en annen kar.

 

Hun tilstår det når jeg konfronterer henne, men bedyrer at hun ikke har hatt noen kontakt med ham etter at det skjedde. Når jeg ber om å få se telefonen og facebooken hennes blir hun hysterisk, og det viser seg at de har hatt kontakt, og at hun til og med var sammen med ham på bursdagen hennes, samtidig som hun hadde "overtalt" meg til å ikke finne på noe vi kunne gjøre sammen. Hun sier at den eneste grunnen til at hun har hatt kontakt med ham var for å fortelle ham at de ikke skulle ses mer. Her må jeg skyte inn at dette var en person hun hadde truffet på en fest helgen før, og altså den helgen de klina. De hadde ikke noen lang historie, og det var ikke snakk om noe forhold.

 

Uansett; hun gråter og angrer og ber om at vi skal forsøke igjen. Jeg går med på at vi kan forsøke. Vi hadde bestilt tur til Thailand, en drøm vi lenge hadde hatt, og til tross for alt som hadde skjedd sitter vi på flyet 24.juni. Ferien blir fin, forholdene tatt i betraktning. Men når vi kommer hjem, kommer alt som har skjedd så nært igjen. Vi har noen diskusjoner i ukene som kommer, kort fortalt er dette en ganske slitsom tid. Jeg reiser bort igjen helgen 24.juli, og vi er borte fra hverandre for første gang siden "det" skjedde. Jeg merker at jeg savner henne og at joda, jeg elsker henne fortsatt.

 

Når jeg kommer hjem er stemningen fortsatt litt uggen. På onsdag slipper hun bomben - vi har en diskusjon og hun sier at hun tror vi må ta en pause. Jeg ønsker ikke det, og sier at jeg elsker henne så utrolig mye. Hun mener dog at det er det riktige å gjøre fordi hun trenger litt tid alene for å finne ut av hvordan hun kunne kline med en annen type, hun må tilgi seg selv, osv. Dette skjedde altså forrige onsdag, og siden da har jeg hatt det helt jævlig.

 

I kveld skrev jeg melding til henne for å høre hvordan det gikk. Jeg fikk ikke noe svar. Siden det er så tungt å gå rundt her hjemme, fant jeg ut at jeg skulle kjøre meg en tur. Jeg vet hvor typen hun klina med bor, og fant etterhvert ut at jeg skulle kjøre forbi der (nei, jeg dro ikke dit for å se etter henne). Og hva finner jeg på parkeringsplassen rett ved der han bor - bilen hennes. Hjertet mitt stoppet opp og jeg ble fysisk dårlig. Jeg prøvde å ringe henne 4-5 ganger uten å få svar, før jeg begynte å kjøre hjem. 1 minutt etter at jeg har kjørt derfra ringer hun meg opp igjen og sier hun er på vei til bilen. Jeg kjører tilbake og spørr hva hun gjør her. Hun sier hun har vært hos en veninne og sett film, og at grunnen til at hun ikke har svart meg var fordi hun ikke hørte telefonen.

 

Så da sitter jeg her og lurer på hva jeg skal tro. Jeg finner bilen hennes på en parkeringsplass rett ved der typen hun klina med bor og hun svarer ikke på meldingen min eller når jeg ringer. Hun sier hun har vært hos en venninne som jeg aldri har hørt om og som hun ikke har hatt noe nær kontakt med tidligere. Hun sier hun ikke hørte telefonen, men jeg vet at det går fint ann å høre telefonen over telefonstøy. Jeg ber henne sende en melding til denne jenta og spørre hva det var filmen de så het, slik at hun kan "bekrefte" at det er sant, men hun har selfølgelig ikke nummeret hennes (de hadde prata via facebook).

 

Alt dette virker så utrolig lite sannsynlig. Den eneste grunnen til at jeg kan tro på henne må være at hun ikke har noen grunn til å lyge mer. Har hun lyst på denne andre personen, så hadde hun vel bare gjort det slutt med meg, og ikke holdt meg for narr på denne måten?

 

Hva skal jeg tro?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Sliten&Lei

Men hvis hun pulte på han andre, hvorfor gjorde hun det da ikke bare slutt med meg i stedet for å foreslå en pause? Hvorfor innrømmet hun ikke at hun hadde vært hos han i kveld, dersom hun har følelser for ham?

Lenke til kommentar

Fordi hun føler det hun gjør er galt og vil ikke slå opp med deg helt enda for da viser hun til han at hun liker han. Og da vil han droppe hun.

 

Du tenker for mye.

Bare tenk, jente + gutt + roting +pause + lyger om å ikke være der = utroskap

Hun har enda følelser for deg, følelser forsvinner ikke så fort. Men samtidig vil hun være med han fyren. Så dropp hun.

Lenke til kommentar

Jeg syntes hun opptrer feigt og utrolig urettferdig mot deg. Det er tydelig at hun holder på deg som en slags b-plan i tilfelle det ikke skulle klaffe med denne typen hun er utro med. Fordi hun fremdeles har følelser for deg, tørr hun ikke gi slipp i frykt for å bli alene.

Hun har tydeligvis ingen problemer med å lyve deg rett opp i ansiktet og det faktum at hun er utro gjør at jeg ikke ser noen grunn til å forbli i et forhold med en slik jente. Dump henne og si at alt er hennes feil.

Lenke til kommentar
Ehhmm, kordan kan du vere sikker på at følelser forsvinner ikke så fort?? Sist eg sjekka så eksen min klarte å ignorere meg heilt og slutta og bry seg om meg et par veker etter det blei slutt..!!

 

De har ikke "slått opp" enda.

 

Og sånn er jeg også om exene ikke er verdt å samle på. Er lettere å ignorere noen enn å glemme de.

Lenke til kommentar

Huff.. Dette her er som sakset ut fra en tidligere episode i livet mitt. :/

Hun er utro, og jeg vil råde deg til, som mange andre, å dumpe dama før hun dumper deg. Slike jenter er ikke no å samle på, og selv om det er ufattelig vondt nå, kommer du til å være glad for at du er kvitt henne i fremtiden.

 

Når hun foreslår pause, så vil hun bare ha en grunn til å rote med denne fyren uten å ha altfor dårlig samvittighet, samtidig som hun kan ha deg i backup hvis ting skal gå skeis med den nye fyren. Jeg godtok også en pause i et tidligere forhold, noe som kun betydde at hun lekte seg rundt med andre og hadde meg i backup.

Etter det har jeg innsett at det ikke finnes en eneste god grunn til å ta en pause i et forhold. Enten er man sammen, eller så er man ikke sammen. Ja, man kan ta pause fra hverandre i noen uker, men man er fortsatt sammen.

 

Dump dama, og kom deg ut av forholdet med hodet hevet. Du virker som en knakanes knall fyr, så du fortjener så veldig mye mer enn den jenta der.

Lenke til kommentar

Hmm det vanlige "reserve-kjæreste"-opplegget. Hun fikk selvsagt følelser for han andre duden og vil prøve et forhold med han. Samtidig ønsker hun pause så hun kan hoppe på og teste ham, og likevel komme tilbake til deg hvis hun ikke er fornøyd. I tillegg er hun en løgner. Kommer aldri noe godt ut av det.

 

Er enig i at pauser er bare bortkasta. Burde kvitte deg med henne ganske raskt.

Lenke til kommentar

Som nevnt over her:

 

Dump henne først! ikke gå rundt å vent, dette er den type ting du ikke skal finne deg i, ingen liker jenter som driver med horeri. Ha litt respekt for deg selv!

 

OT: Er det bare meg eller virker det som om det er jenter som er mest utro hvis vi følger statistikken her inne på diskusjon? :p

Endret av Nickless
Lenke til kommentar

OffT: Kan virke slik av å se på ant. innlegg fra hver av kjønnene som omhandler utroskap ja.. men er og forsåvidt en mulighet for at det er mest gutter som kommer hit til forumet for å få råd. Jenter kan alltids rådfare seg med venninner, mens for gutter er ikke alltid det like lett.

 

OnT: pause betyr leketid med det trygge i bakhånd. dump eller bli dumpa.

Endret av frk_1337
Lenke til kommentar

Du har blitt en godtroende fjott i dette forholdet.

Hun spiller deg trill rundt, og du ønsker å tro så godt som mulig om henne. Utifra det du skriver her, så juger hun deg rett i trynet gang på gang.

 

Hun skal liksom ha tid til å tilgi seg selv?? Nei, hun skal ha tid til å ligge med han nye for å finne ut om hun vil bli sammen med han eller deg.

 

Du ønsker egentlig ikke å være sammen med ei som behandler deg som dritt. Det skal ikke være nødvendig å måtte sjekke facebook, mail og telefon til partneren din.

 

Kom deg vekk nå, før du bare gjør det verre. Si at det er slutt, dere er ferdig og kutt kontakten.

 

Våkn opp! Det bor ei jente i annethvert hus i dette landet. Du trenger ikke krype for ei tøs som dette.

Endret av Freddy K
Lenke til kommentar

Du er reserve-kjæreste som en annen skriver...

 

Når du tilga henne for at hun kysset han første gangen så burde det vært med forbehold om at hun satset hundre prosent på dere. Dette er noe hun tydeligvis ikke gjør. Ring og si at du må ha en alvorsprat med henne nå, dump henne!

Lenke til kommentar
Gjest Sliten&Lei

Takk for mange gode innspill - selv om jeg hadde håpet at i alle fall en person kunne si at historien hennes stemte:).

 

Jeg tror jeg må klargjøre et par ting, uten at jeg vet om det forandrer meningen deres. Den typen hun klina med er samboer med en annen dame (eller var i alle fall), og de har et barn sammen. Dette betyr jo at dama og ungen måtte være bortreist for at "min" jente skulle ha vært der.

 

For det andre var utgangspunktet at vi skulle ha tid fra hverandre, ikke en skikkelig pause. Vi var enige om at dersom vi gjorde noe med noen andre, skulle vi si ifra. Altså har hun på ingen måte carte blanche til å tøyse rundt, for så å komme løpende til meg etterpå.

 

 

Herregud at det er mulig å bli så patetisk som jeg føler meg nå:). For 2 måneder siden ville jeg sagt at jeg hadde dumpet dama om hun gjorde noe av det hun har gjort. Så sitter man plutselig der og ber på sine knær om at dama skal komme tilbake, til tross for at det er hun som har klina med en annen. Man lager unnskyldninger og forklaringer for å prøve å godta at hun med stor sannsynlighet har seg med en annen. At det er mulig.

 

 

Slik jeg ser det nå har jeg kun en mulighet for å sjekke sannheten i historien: Jeg kan sende en sms til damen til denne fyren som "min" dame klina med og fortelle henne det som har skjedd, og spørre om hun var hjemme i går kveld. Er det noe jeg burde gjøre, eller skal jeg holde henne utenfor?

Lenke til kommentar

Å si om historien hennes stemmer eller ikke kan ikke jeg si noe på. Men det at du så bilen hennes parkert nært huset til han fyren synes jeg høres veldig mistenksomt ut, du kan f.eks be om å få møte vennina? Hvis det viser seg at hun faktisk har vært å pult på noen andre så burde du gjøre det slutt med engang!

 

Men det er jo selvfølgelig opp til deg, enten så er du årets gulltøffel, eller så har du respekt for deg selv og ber henne reise til F!

Endret av Nickless
Lenke til kommentar

Jeg ville da heller bare ha dumpet henne, slik jeg ser det her har du jo åpenbart prøvd å få dette forholdet til å funke, men hun legger ikke veldig mye krefter i det. Som andre sier her, hun ber om en pause, dette er bare for at hun er interessert i en annen.

 

Dump hun, kommer hun krypendes tilbake, så for all del ikke ta henne imot, men du får da i allefall en ego-boost :)

Lenke til kommentar

jeg merker jeg blir fysisk uvell av å lese det du går igjennom, kanskje fordi jeg selv har hatt en utro kjæreste. som tidligere nevnt i tråden synes jeg du skal dumpe henne fortest mulig. etter et så langt forhold vil du uansett ha en periode hvor du vil ha det kjipt men du bestemmer selv hvor lenge du vil ha den. etter det du beskriver vil du aldri stole helt og holdent på henne igjen da dette vil henge i bakhodet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...