KKake Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Jeg bruker selv karri på fiskeboller i hvit saus, men istad kom jeg til å tenke på at det egentlig er en ganske sær kombinasjon. Fiskeboller er jo ikke akkurat noe som hører sammen med et eksotisk krydder som karri. Er det noen flere enn meg som faktisk bruker karri på fiskebollene? Lenke til kommentar
svelemoe Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Ein kan bere ikkje ete fiskebollar utan karri:) det er heilt nødvendig Lenke til kommentar
wûst Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Hele familien min og venner bruker det + garantert flere i verdens land. Nå vet du at det ikke er en sær kombinasjon. Lenke til kommentar
Christiαno Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Jeg har alltid hatt karri på fiskeboller, poteter og hvit saus. Smaken blir 500 ganger bedre Lenke til kommentar
ΣΙΝΔΡΕ Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 (endret) Pommes Frites krydder er mye bedre på fiskeboller med hvit saus enn karri Endret 2. august 2009 av Sindre :) Lenke til kommentar
TrippleNipple Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Karri og ketchup er must på fiskeboller i hvit saus!! Lenke til kommentar
Christiαno Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 (endret) ketchup ...Faktisk Det har ikke frista meg så mye å prøve ;o Endret 2. august 2009 av chris_9 Lenke til kommentar
EX-adrin Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 jeg blander litt karri inn i den hvitesausen når jeg lager den og så har jeg det oppå også mye bedre da syns jeg enn og bare ha det oppå Lenke til kommentar
trra Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Karri må en ha på fiskebollene, og selvsagt ketchup og sennep hvis jeg føler for det. Hmm, fikk lyst på fiskeboller nå, lenge siden jeg har spist det. Lenke til kommentar
bjornw7 Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Karri hører til ja. Har alltid brukt det til fiskebollene. Fleste bruker vel karri på, eller? Lenke til kommentar
laurell Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Jeg, og mange andre som jeg kjenner bruker gastromat krydder og ketchup. Gastromat funker fjell til fiskeboller og hvitsaus. (og til mye annet også) Lenke til kommentar
Penance Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Jeg har aldri spist fiskeboller uten karri, så det er neppe noen merkelig kombinasjon. Lenke til kommentar
wûst Skrevet 2. august 2009 Del Skrevet 2. august 2009 Karri og ketchup er must på fiskeboller i hvit saus!! Vet ikke hvordan det faktisk smaker, men det hørtes helt balleknusende ut. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå