Gå til innhold

Nero kan lastes ned gratis


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

NOD32 sier filen er et virus :hmm:

 

Win32/Toolbar.AskSBar

Win32/Toolbar.AskSBar is a mischievous BHO search plug-in that inserts a corrupt search feature to the Web browser toolbar and records your surfing activities to show equivalent advertisements on the computer screen. When executed, Win32/Toolbar.AskSBar may drop corrupt files into Windows registry and overwhelm the screen with undesirable popups. Win32/Toolbar.AskSBar may monitor your surfing habits and slash general system performance.
Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Totalt elendig! Er knapt nok bedre en det halvfungerende brenneprogrammet som følger med Windows. Faktisk vil jeg si det er nermere å være bloatware enn et brenneprogram. Skal man ha gratis brenneprogram, så er CDBurnerXP eller Ashampoo Burning Studio Free langt bedre valg. Enda bedre er Ashampoo Burning Studio 2009 som ofte følger med Komputer for alle eller HjemmePC.

Lenke til kommentar

Hæ?? Bruker dere sånne plastplater????

 

Jajo.. det er sikkert en mening bak det.

 

I mange år så var min interne billig-cdrom altid frakoblet(hatet boksen). For 2-3år siden kjøpte jeg meg en ekstern samsung dvd-brenner, for det er litt mer praktisk å slå på spilleren med en sjarmerende bryter enn å skru opp maskinen og stresse. Bruker jo bare cdromen når jeg installerer windows, og BF .. og det blir bare skjeldnere og skjeldnere jeg gidder.

 

Men husker Nero.

Det er sånn:

- starte programmet

- sitte totalt forvirret lenge og lure på hva i huleste skal man gjøre for å brent ut noen stakkars filer.

 

Husker ikke hva jeg brukte sist, men det var rimelig griseenkelt. Tror det var no gratis eller open source.

Lenke til kommentar

Nero Normal 383 MB

Nero Essentials 55 MB

Ashampoo Burning Studio Free 5,9 MB

Burnatonce 3,9 MB

InfraRecorder 3,3 MB

CDburnerXP 3,1 MB

Deepburner 2,7 MB

Imgburn 2,1 MB

DVD shrink 1,1 MB

DVD decrypter 0,9 MB

 

Hvordan i all verden klarer Nero å bruke 10-200 ganger så mye plass som konkurrentene sine? Det må jo være seriøst overbloat, selv på den "strippede" gratisutgaven.

 

Selv foretrekker jeg k3b til Linux og CDburnerXP, Imgburn eller InfraRecorder til Windows.

Lenke til kommentar

383 MB? Bloat?

Har lastet ned patcher som er større xD

Forstår ikke dette maset om bloated programvare. Brenning-programmer har lenge vært en type programvare som er gratis på nettet. Da er det klart at Nero må legge til ekstrafunksjonalitet for at folk skal kjøpe Nero.

Ser ingenting galt i det, egentlig.

Lenke til kommentar

Jo større plass noe tar jo lengre tid tar det å laste ned, installere, starte osv. Med andre ord er treghet en bieffekt av størrelse. Også kan man begynne å lure hva de har brukt plassen til når konkurrentene klarer seg med noen få MB og likevel tilbyr god funksjonalitet.

 

Kjøper jeg bærbar PC på nettet og finner ut at den veier 383 kg når den blir levert, uten noen åpenbar grunn for at den skal veie mer enn bærbare på 2-3 kg så kan man jo begynne å lure hva årsaken er. Overflødig last er nettopp - overflødig.

Lenke til kommentar

Edit: Ser nå at installasjonen av denne 9ern faktisk krever over 300 MB og man kune ikke velge annet enn Nero Start Smart. Selve interfacen var også helt idiotisk å bruke. Denne går rett i søpla. Må si dette var en stooor skuffelse i forhold til f.eks Nero 8 Micro som jeg har brukt i et par år nå.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...