Gå til innhold

Dine beste pickles-oppskrifter!


Anbefalte innlegg

Med så mye pickles-pågang på forumet, tenkte jeg det var på tide å lage en stor samletråd for pickles.

 

Min favoritt-oppskrift:

 

6 små agurker

2 små blomkålhoder

150 gram sjalottløk

100 gram gulrøtter

150 gram umodne tomater

 

SALTLAKE

1 liter vann

100 gram salt

 

EDDIKLAKE

pr. kilo grønnsaker

1 liter 7 % eddik

250 gram sukker

20 gram karri

10 gram sennepsfrø

10 hvite pepperkorn, dillkroner

 

 

 

1. Vask grønnsakene. Prikk agurkene med gaffel.

 

2. Rens løken og del løk og tomater i to. Legg i kald saltlake i 1 døgn.

 

3. Skyll og sil godt av.

 

4. Vask og del de øvrige grønnsakene i pene stykker.

 

5. Kok opp eddiklake med krydderiene. Legg alle grønnsakene i laken og la dem koke med i 5 minutter.

 

6. Ta opp grønnsakene og legg over i rene glass. Avkjøl laken og hell over grønnsakene.

 

7. Etter to dager helles laken av og får et oppkok. Skum av, avkjøl og hell over grønnsakene igjen.

 

Når det gjelder pickles, kan man variere i det uendelige med alle slags grønnsaker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...