Gå til innhold

BK: Ørneshow i Rimini


Mixy

Anbefalte innlegg

Hei! Var på interrail i sommer, og fikk med oss et ørneshow like utenfor rimini, ble ganske fornøyd med dette bildet, men klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha fuglen i "begynnelsen" eller "slutten" av bildet.

 

Noen tilbakemeldinger? :)

 

ISO400, 90mm (55-250 objektiv), f/5.6, 1/5000s

 

 

Bildet der fuglen forlater rammen er tatt litt sent, så ender nok med det første :) Har kun redigert det første også (fjernet "halen" fra trenerne, saturation, contrast, brightness)

 

post-91287-1248951893_thumb.jpg

post-91287-1248951908_thumb.jpg

 

Takker for tilbakemeldinger :) Kommer nok flere bilder fra Interrail ^^

Endret av Mixy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Jeg ser du har tatt et flott bilde av ørnen! Jeg ville definitivt valgt rom foran ørnen. Det er en liten tommelfingerregel innen dyrefoto som sier at man skal ha rom foran dyr i flukt. Det synes jeg passer veldig godt her. Jeg ville også croppet bildet noe slik av detaljer kommer fram.

 

Mvh Engvik

Lenke til kommentar

Hei :) Er enig med Engvik om att man må ha litt rom foran dyr i flukt, noko du har rikeleg av her. Kommenterar kun bilde nr. 1 fordi ein bør ha rommet foran og ikkje bak. Biletet er i utgangspunktet fint, men viss det skal være så stort blir det før stort tomrom framfor fuglen. Eit alternativ kunne vore å klippt inn ein ørn til, evt ein tretopp elns. Berre fantasien set grenser! ;)

Lenke til kommentar

Jeg prøvde nå met et trangere utsnitt, og må si det vekker litt blandede følelser. Fordi jeg mister en del av det "spekteret" av blåfarger, som går mot hvitt nede til høyre hjørne. Liker den originale effekten der.

 

Samtidig så er jeg litt "minimalistisk" av meg, og liker den rene effekten. Men når sant skal sies, er det et ørnebilde, og ørnen er hovedmotiv, faller det litt igjennom :)

Lenke til kommentar
Ørneshow? Er det tamme fugler da? Hva gjør de egentlig på sånne fugleshow?

 

Har ikke så mye å si om bildet, men jeg ser jo av kommentarene dine at du er fornøyd med det. Så da tilgir du vel at jeg spør om andre ting rundt bildet.

 

Finner frem forskjellige fugler, flyr de frem og tilbake over hodene våres, viser de fram (hadde med falker, gribber og ugler også).

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...