Gå til innhold

Hvor dyr er kinoen din?


€uropa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det har blitt utrolig kostbart å gå på kino. Er man et par så kan man jo faktisk kjøpe filmen på DVD / BR istedenfor å se den på kino. Riktignok litt senere, men likevel!

 

En annen ting som er fantastisk irriterende er at etter at man har betalt 100 kroner for billetten må man se 15 minutter reklame før filmen starter.

 

 

Ja, når biletten først skal være så dyr så synes jeg de kan iallefall kutte ut en del av reklamen. Skulle nå tro at kinoene fikk inn nok penger på reklame til at de iallefall kan sette ned maksimumsprisen på bilettene med 10-20 kroner.

Endret av Thrinduil
Lenke til kommentar
Betaler 95 kr og synes det er helt greit. Viss man heller vil vente noen måneder og kjøpe filmen på DVD til samme pris så hversågod, men opplevelsen blir mye bedre i en kinosal.

 

Filmopplevelsen er faktisk bedre hjemme. I en kinosal må jeg se 15 min med reklame før filmen. Under hele filmen sitter jeg i et hardt sete og tar hensyn til alle andre i salen, selv om de ikke alltid tar hensyn til meg. Prisen er sjeldent verd det. I går var første gangen jeg var på kino på et år.

Hjemme har jeg en egen kjeller med en flott TV. Der kan jeg legge meg rett ned i den behagelige sofaen min, slå på filmen, slippe reklamen og sette på pause som jeg vil.

Lenke til kommentar

Akkurat det med reklamen ser eg ikke helt det store problemet med, men harde seter og publikum som gir blaffen i alle andre er en uting. Enig i den. Men lyden er for meg halve opplevelsen og du skal punge ut ganske mye for å matche den. Men siden du ikke går på kino allikevel er vel ikke kinoprisen noe problem? :p

Endret av Klipschy
Lenke til kommentar

Jeg er enig med deg Zarac, filmopplevelsen kan være bedre hjemme, så lenge man ser på en allright TV og anlegg. Lyden på min lokale kino skuffer virkelig om dagen. Var å så den siste Harry Potter filmen, det var rett og slett bedriten lyd... Hadde nesten vært bedre å se filmen på PC'n med et par dårlige ørepropper.

 

EDIT: Reklamen på kinoen bryr meg egentlig ikke. Man får da litt tid til å sette seg til rette, og vil man absolutt ungå reklamen kan man for eksempel komme 10 min senere.

Endret av Mariuslk
Lenke til kommentar

105kr for de fleste filmer jeg har sett i det siste.

 

Det som irriterer meg med kino:

 

1. Prisen - 100+ kr pr person? jaja ok, tidene endrer seg siden 1990... greit nok. Fremdeles litt for dyrt imho.

2. Faktum at de presterer å ta en 5kr formidlingsavgift for kjøp av billetter via internett. Salg av billetter er vel billigere enn salg med person bak en kasse??!!

3. At vi betaler for 15 minutter reklame før filmen starter. - hva? betalte jeg ikke nettopp 105 kr (+5 kr "formidlingsavgift") for å se filmen? - Og dere presterer å kjøre "reklame er best på kino" reklamer...PÅ KINOEN! WTF?!?!?!?!!!!

4. Folk som bruker mobilen i salen. Gud som jeg ønsker at det var lov å ta den uskrevne loven i egne hender i slike tilfeller. Takk GUD for at du ikke får signal i de fleste salene på Kinoen i Stavanger. Til tross for bedre seter og bedre lyd i Sandnes, får stavanger mye trafikk fra meg bare på det punktet alene.

5. Ventetiden! GUD så lang tid det tar før filmer når Norske Kinoer.

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
2. Faktum at de presterer å ta en 5kr formidlingsavgift for kjøp av billetter via internett. Salg av billetter er vel billigere enn salg med person bak en kasse??!!

Dette har irritert meg også. Når jeg gjør hele jobben selv, til og med skriver ut billettene selv forventer jeg i det minste samme pris som de som kjøper i luka, helst et lite avslag.

Lenke til kommentar

100,- betalte jeg forrige gang. men jeg kjøpte meg litt snop og drikke på kjosken også. det kom på 200. totalpris for å se en film på kino: 300 kr.!! og det uten reise og måltid man skal ha før og/eller etter filmen..

 

det er dyrt.

 

alle som bor i bergens området eller pleier å reise til "by'n" for å se på kino kan melde seg inn i denne gruppen på facebook.

Lenke til kommentar

Snacks til 200 kr er strengt tatt ikke nødvendig, med mindre du går på kino for å bli mett.

 

Jeg skal innrømme at det til tider kan bli litt overkill med reklame, spesielt hvis det går over ti minutter, men blir ikke det litt det samme som å gå på en restaurant, hvor man vil måtte vente en stund på maten?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...