Gjest Slettet-T9cKWhDpN0 Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 jeg lurer bare på hvilken mat du ser på som mest norsk. hos meg er det lapskaus, fårikål, pinnekjøtt, lutfisk. hva mener du? hvilken like du best? min favoritt er helt klart pinnekjøtt. Lenke til kommentar
chun Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Jeg mener at den mest norske maten er salta fisk, spekemat, brunost og sodd :!: Jeg liker best sodd jeg da Lenke til kommentar
WillyWanker Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 FAEN er sodd:P? ifølge aftenposten "Grandiosa er Norges nasjonalrett" ^^ På 1970-tallet ble fårikål av Nitimens lyttere kåret til Norges nasjonalrett Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Grandis er for folk som ikke kan/gidder å lage seg mat Lenke til kommentar
Vertical^ Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Grandis, lapskaus, fårrikål (er det sånn det skrives?) Lenke til kommentar
WillyWanker Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 kanskje det er slik vi nordmenn er, så grandis er perfekt:) men eg støtter lapskaus ftw:) Lenke til kommentar
ole_marius Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 lutfisk, fårikål og fisk generelt Lenke til kommentar
Vertical^ Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Grandis, lapskaus, fårrikål, fisk, pølser (?) Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 (endret) Lapskaus faktisk...fabelaktig keisam rett. Å blande saman grønnsaker og kjøtt i ei gryte kan vel ikkje være så spesielt? Fårikål og fenalår er det eg kjem på i farten. Pinnekjøtt er mykje same prinsippet med røyka lam. Grandiosa er eit merkenavn på eit produkt som forbindes med Italia. Sjølv om det selges milliardar av Grandiosa her i landet er det ikkje noko norsk rett. Endret 26. juli 2009 av Zeph Lenke til kommentar
Breidablik Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Fårikål, graut og klubb (raspeballar). Og blandt dei likar eg klubb best... Lenke til kommentar
kris98 Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Pinnekjøtt, lapskaus, spekemat og grandiosa Lenke til kommentar
Atald Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Det eneste som slår meg når jeg leser i denne tråden er at Norge har fantastisk kjedelige retter. Det er til å gremmes over. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Pinnekjøtt og tørrfisk. Pinnekjøtt er nydelig. Tørrfisk... Vel, ikke så nydelig for å si det sånn. Lenke til kommentar
ku7 Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Spekemat er utrolig godt, og en stor del av norske arven. Likevel er jo dette fordi det var slik man konserverte kjøttet. Finner sikkert mye det samme i samtlige andre land også. Klubb har jeg forøvrig bare hørt om i en eneste sammenheng, emil i lønneberget, og han var vel ikke spesielt norsk Er vel ingenting jeg egentlig berømmer som særnorskt, selv om mye av det jeg spiser forbindes med norden og hjemmet mitt (norge) Lenke til kommentar
Vertical^ Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Fenalår, ribbe, spekemat. Og for å ikke glemme smalahove Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå