Gå til innhold

Hvilket merke på bærbar er best ?


alaruz

Anbefalte innlegg

Jeg er en FERSKING for å si det sånn i de bærbare pcenes verden. - Men trenger en, fordi det ville gjort ting en god del lettere for meg.

 

Personlig ville jeg trodd Toshiba eller Dell.... men vet ikke som sagt....

 

Men er ikke ute etter de derre bærbare til sånn 30000kr +++

 

Men en grei, fungerende, (til skolebruk) Men grei harddisk størrelse og endel RAM. - Mange ville sikkert anbefalt meg brukt pc her og nå,... Men vil fremdeles vurdere en ny maskin,.... - :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja tja Thoshiba er nok sikkert bra, men det finnes da andre merker! Som er VEL så gode (og ikke minst billigere) Fujitsu-Siemens, Targa, DELL, ETC ETC

 

Mange av pc ene inneholder omentrent de SAMME komponenter fra de SAMME leverandører /fabrikker... IBM og Compaq er vel litt sære i så sammenheng, men mye er likt inni de boksene også.

 

YOUR CHOICE YOUR HEAD ACE

 

Send evt en epost til [email protected]

De skaffer "ALT" innen laptops!- till en rimelig penge om du er heldig og treffer kampanjer.

 

Skulle du hatt en NY pc (stasjonær) med AMD Duron 1GHZ+ 20G HD + 128MBRam +32MB skjermkort....(ikke skjerm..) fikk du den for ca.7000 inkl alles i dag.

 

[ Denne Melding var redigert av: Hit-Man på 2002-01-30 01:54 ]

Lenke til kommentar

Jeg har ikke pirka så mye borti bærbare, men nntrykket jeg har fått er at Toshiba er veldig solide og bra maskiner. Har selv en Toshiba 286 (og har brukt en annen (jauda, antikviteter]) som surrer og går fortsatt, og jeg har aldri hatt noe trøbbel med det merket. Gamle IBMer derimot har jeg sett flere som plutselig dør fullstendig, uten synlig grunn.

HP/Compaq har også det med å ha tonnevis av søppelsoftware installert, åssen Toshiba er der vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Jeg har jobbet en god del med bærbare (Best, Compaq, Dell, HP, IBM og Toshiba) og har IBM som en helt klar favoritt. Dette med tanke på stabilitet, ytelse, pris og service når noe skulle gå galt. IBM er heller ikke så sære som de var tidligere.

 

Jeg vil vel også legge til at dette blir vel som å diskutere hva som er best av AMD og Intel. Du får aldri noe godt svar.

 

Mvh André

Lenke til kommentar

Det er vanskelig å si hvilket merke er best, mye har med original-produsenten av PC-en å gjøre. En original produsent er f.eks. ikke Dell, IBM osv. Men hvem som f.eks. produserer maskinene la oss si i Taiwan.

 

Selv synes jeg det er vanskelig å si hvilket merke er best helt sånn uten videre, alt dette bestemmes av behov og økonomi. Andres erfaringer med produsenten er også viktig. Tilgang til support og drivere er også viktig.

Lenke til kommentar

ikke noe merke er best!!!...........eller foresten......er det ikke et merke som er BEST:-)

 

 

vel......det er som med alt annet i verden tenker jeg........fordeler og ulemper.......jeg har compaq jeg.......evo n150......10990 kr på elkjøp. Ikke den raskeste (langt i fra) heller ikke den beste.....men den duger til mitt bruk..........og den er stabil.......kjører xp pro fint........ takler billig ram og de fleste merker hdd....og....da er jeg fornøyd.

Alle dere som syter om at compaq er så sært.......er dere oppdatert??

 

rols

Lenke til kommentar

Jeg kan trygt anbefale DELL sine bærbare PC-er, ettersom de er knallbra, og har flott design.

Bruker selv DELL Latitude C400 med mye ekstrautstyr(Pris omtrent 30000-40000) og har ikke en eneste detalj å klage på.

 

Vet at de andre dell laptopene e vell så gode og kan trygt anbefale deg hva enn det måte være av de nye modellene.

 

PS. Er IKKE selger for dell :wink: hehe

Lenke til kommentar

Du får det du betaler for...

 

Folk sammenligner en Toshiba de har sett til 35000 med en IBM de har sett til 12000kr (kun et eksempel), så man kan ikke stole så mye på hva folk sier.

 

Selv sitter jeg og skriver på en Acer Travelmate 527 nå og er kjempefornøyd med kjøpet (betalte 16000 for den i sommerferien. Kjøpte i tyskland, så fikk den mye billigere enn det den kostet i Oslo).

 

Jeg har hatt IBM Thinkpad og Toshiba før og var fornøyd med de også. Men Acer'en har DVD (som man nå kan få på alle laptoper selvfølgelig) så det gjør nok at jeg liker den litt bedre enn mine forrige maskiner :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...