Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Jeg kommer aldri


Frokna_

Anbefalte innlegg

Jeg og kjæresten min har vært sammen i 7 mnd nå. Og vi har sex ganske ofte. Tingen er uansett hva han gjør med meg så kommer jeg ikke. Og hvis han spør meg: Kom du? Svarer jeg ja.. uten at jeg egentlig mener noe vondt med det. Jeg vil bare ikke såre han.

 

Noen som har noen tips? Jeg liker virkelig alt han gjør. Men, er det ikke sånn at noen kvinner kan bare ikke få orgasme av sex?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De fleste kvinner kan få orgasme, men likevel er det sånn at omtrent halvparten av alle kvinner i den vestlige verden går gjennom livet uten å få orgasme.

 

Det kan være flere grunner til at du ikke får det til, men det viktigste spørsmålet er om du får det til alene? Hvis ikke kan det være stedet å begynne.

Lenke til kommentar
De fleste kvinner kan få orgasme, men likevel er det sånn at omtrent halvparten av alle kvinner i den vestlige verden går gjennom livet uten å få orgasme.

 

Det kan være flere grunner til at du ikke får det til, men det viktigste spørsmålet er om du får det til alene? Hvis ikke kan det være stedet å begynne.

 

Ja, jeg får det til alene. Det kan vell være noe med at jeg er veldig nervøs når jeg og kjæresten holder på.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
Du gjør deg selv en kjempestor bjørnetjeneste med å servere han denne hviteløgnen. Si heller hva du tror han kan gjøre som funker, og prøv det ut. Istedet for å "gi" opp og si at du kom :)

What he/she said.

Jeg har inntrykk av at mange gutter/menn er opptatt av å tilfredsstille jenta, ikke bare seg selv. Så om du forteller han sannheten, så er han sikkert ganske villig til prøve forskjellige ting for å få deg til å komme. Kanskje du kan vise/fortelle ham hva du gjør for å få orgasme. Skjønner at det kan være flaut dersom du ikke er helt trygg eller er nervøs, men tviler på at du kommer til å angre ;)

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar

Skriver mye av det samme som alle andre her..

 

For det første, du må stole på kjæresten din. Er du nervøs så knytter du deg, og da går det ikke.

 

Ellers så må du veilede han til det du kommer lettest av.. Kan og hjelpe å ikke drive med onani i noen dager før han prøver..

 

Og en viktig ting til, må være ærlig.. Ellers vet han aldri hva du liker best etc

Lenke til kommentar

Jeg har samme problem som trådstarter. Uansett hva som gjøres, så kommer jeg aldri når jeg har sex. Mitt problem er derimot ikke at det er vanskelig for meg, jeg har godtatt det, men det er vanskelig for den jeg har sex med. Ved flere anledninger så har det ødelagt stemninga fordi fyren så veldig gjerne vil få meg til å komme, og tror det er han som gjør noe galt når det ikke skjer. Jeg prøver såklart å forklare at det er mitt problem, og at det ikke er han som gjør noe feil, og at jeg absolutt liker å ha sex likevel, men det ser ikke ut til å trenge inn. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan takle det uten at stemninga skal bli ødelagt?

Lenke til kommentar
Høres ut som du takler det. Det er værre med typen din.

 

 

Som jeg sa, jeg har godtatt det. Men jeg kunne gjerne tenkt meg noen tips i forhold til hvordan jeg skal få hankjønnet til å godta det, og ikke ta det innover seg selv.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

selv har jeg det samme problemet som trådstarter. Jeg har imidlertidig klart å komme en gang med kjæresten min og det var utrolig deilig, men nå har jeg ikke klart det på en stund med ham. Jeg har oppdaget at det er mye som spiller inn på det, man må slappe skikkelig av, gi slipp på tankene dine, hvis du absolutt ikke klarer å la være å tenke når dere har sex så hjelper det å faktisk tenke gjennom hvordan du føler deg når han tar på deg forskjellige steder og så bruke det til å veilede han litt bedre. Kjenne etter på hvordan kroppen din reagerer.

Forspill er en bra ting hvis man gjør det rolig og tar sin tid, da blir man litt mer opphisset og.

Min kjæreste vet om mitt "problem" jeg kommer fint når jeg er alene, men ikke så lett med ham, men jeg har vært ærlig og han vil alltid prøve nye ting som kan hjelpe. SÅ ærlighet er viktig! Noen sa at kanskje man har låst seg litt ved å bare ha lært seg en måte å komme på, og det har mye å si faktisk. Så som den personen sa finn nye måter å komme på, eksperimenter. Jeg klarte å komme en gang,og jeg trodde det aldri kom til å skje =) lykke til!

 

Til 1122

 

Jeg har ingen råd der, men du har jo godtatt det. Og det er vel det viktigste? Jeg skjønner det er frustrerende, kanskje du kan si at du nyter det fullt ut? Selv om du ikke kommer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...