Gå til innhold

[PC] Mario Kart Online på Nintendo64-emulator!


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg skaffet Mario kart 64 da dette var et av beste spilla i min barndom, og fikk lyst til å prøve det igjen :) Sammen med emulatoren "Project64k" og internett tilgang så kan man spille online med andre fra helle verden. Dette funker fint, men problemet er at veldig få fra norden spiller dette, som fører til at man har litt høy ping. Hadde håpet på at flere får vite om denne geniale emulatoren, så vi får fler spillere fra norden. Andre spill funker også online.

 

Jeg har nå satt opp en server, og de som har lyst å prøve kan være med.

 

Det dere trenger er:

 

Project64k, last ned her

 

Mario kart64 ROM (kan ikke legge link her da det ikke er lov)

 

Grafikk plugin hvis du bruker vista, last ned her

 

og selvsagt Internett tilkobling. Maskinkravene til PC'n er veldig lave, så har du en gammel PC går nok dette greit.

Du kan bruke tastaturet som kontroll, men gamepad anbefalles.

 

Slik gjør du det:

1. Last ned project64k

 

2. Har du vista må du også laste ned grafikk plugin som er nevnt over, siden den som er standard ikke funker. Når du har den lastet ned, må du sette selve filen i plugin mappa til emulatoren.

 

2. Start "Project64k.exe", så trykker du options. Her kan du konfigurere plugins og instillinger, det er veldig brukevennlig så de fleste burde skjønne hva man skal trykke på. Har du vista må du huske å bytte plugin. Trykk på settings, og trykk på pilen ved siden av Video graphics plugin, velg Jabo's direct3D 8.1.6, og velg OK.

 

 

3. Når du har satt opp alle instillingene, så må du henvise hvor spillet/spillene ligger. Trykk på File, og velg Choose Rom Directory. Nå viser du bare hvor spillet/spillene ligger så finner emulatoren spillet automatiskt. Det har ingen betydning hvor spillet ligger, bare den er på harddisken, og ikke i papirkurven ;)

 

4. Vi skal nå starte Online, trykk på file og velg Start Netplay. Nå kan du velge hvilken server du vil gå inn på. Hvis du vil gå rett på min server trykker du på "Enter IP", og fyller ut: 81.167.59.126:27888

 

5. Du er nå inne på serveren og klar for å spille. Hvis ingen har startet noen spill kan du gjøre det selv ved å trykke på create new game. Veldig enkelt, når du har fått spillere inn på rommet og vil starte, så trykker du start game.

 

Hvis det er noen problemer så skal jeg svare så godt jeg kan. Si gjerne ifra når det passer å spille :)

 

u0nwszz9w4lbzisnh3po.jpg

Endret av Iceman22
*Fjernet link til opphavsbeskyttet matriale*
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...