Gå til innhold

BK: " Abandon" (Marte fra bergen.)


ZoDz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

mye å kikke på, men syntes ikke venstre del av bildet gir så alt for mye. Et kutt kan dog være vanskelig pga bordet og balansen mellom den lyse høyre del og den mørke venstre del. Mulig det var det du gikk etter? Kunne kanskje vært interressant å sett et bilde med motivet plassert i mørket slik at hun skuer inn og mot den lyse delen.. bare noen tanker

Lenke til kommentar

Kvinnen på bildet var jo meget pen da. Men, det er noe kunstig med hele settingen. Kanskje meningen. Lokalet bærer jo preg av å ha vært forlatt i langt tid og tidens tann er i ferd med å overta. Det kan ihvertfall se slik ut. Hadde kanskje vært stilig om du hadde kunne kledd/sminket henne opp for å gi en tilsvarende "look". Tatt på henne noen skitne, fillete klær og rett og slett gnidd litt møkk i ansiktet. Da kunne det kanskje sett ut som om hun hadde vært der en god stund.

 

Men, jeg likte lyset og stedet gir nok uante muligheter for kreative og stemningsfulle bilder.

Lenke til kommentar

Det blir ofte et litt kunstig resultat om man rett og slett bare setter sammen en fin modell og en tøff location uten mer planer enn det. Bildet er flott teknisk og lyssettingen er som vanlig topp fra deg, Remi. Dama er digg, ikke minst. Men hvorfor ser hun ut mot vinduet? Hvorfor sitter hun på kateteret og hvorfor er hun kledd i de klærne? Hvorfor har du valgt å gjøre bildet svart/hvitt?

Lenke til kommentar

Jeg skjønner heller ikke tanken her. Hvem ville gå inn i et slikt bygg ren og pen i tøyet, barbent og sitte og se ut av vinduet på denne måten? Kvinnen er flott avbildet, for all del - men det rimer ikke i det hele tatt med omgivelsene og valgt tittel. Med tittelen du har valgt er jeg enig med andre her om at damen da burde se mer lost ut selv også, og med dertil slitte klær og ustelt hår (f.eks. "krigsbarn i restene av en skole" el.l) Hvis du med bildet ville ha frem store kontraster eller et paradoks om du vil, bør i så fall tittelen være annerledes enn nå IMO. Beklager hvis kritikken virker negativ, bildet i seg selv er godt tatt teknisk men jeg undres altså på hva du har tenkt:)

Lenke til kommentar

TING SKAL IKKE ALTID VÆRE REALISTISK. Hvor mange bilder har dere sett der ting faktisk er naturlig? Måten folk er på naturlig er sjeldent veldig fotogent. Hva tenker dere da dere feks ser ett DC bilde alà dette

 

Gallery-David-LaChapelle--004.jpg

 

"Skjønner ikke helt tanken her. Hvem er det som står å surfer på ett piano med leopard mønster i ett rom fult a leopard statuer med kirsebær og bananer på tapeten i barfot i en hvit dress?!?"

 

Newsflash; kle ut modellen med litt dritt i ansiktet og slitte klær er utrolig klisjè. Det er faktisk like kult og edgy som å fotografere rappere / skatere ved grafitti vegger, i undergrunner etc.

 

Da blir det mye mere spennende bilder av å gjøre det helt motsatte. Vi har ett fint ord for det; kontraster.

 

Er enig i at det ikke er ett spesielt bra bilde, men det er ihvertfall ikke fordi det ikke funker med pene damer i forlatte bygg, og fordi det "ikke gir mening".

 

Tviler faktisk på at veldig mange av posterne over her kunne svart på spørsmål som "Hvorfor ser hun i xx retning" "hvorfor har hun på seg DEN genseren?" osv om noen hadde spurt om det samme på deres tråder.

 

Det som ikke funker for meg er at poseringen blir litt slapp; og sort/hvitt konverteringen er ikke spesielt god. Ambient lyset synes jeg er altfor undereksponert, så det blir veldig todimensjonalt.

 

Tror kanskje du gjorde det litt for sent på kvelden så du ikke fikk inn nok ambient. Evt. kunne du ha stroba hele rommet. Eller ihvertfall satt en strobe utenfor det andre vinduet baki der og fått den til å flashe inn, så vi hadde fått litt mere dybdefølelse.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

...

Siden du skriver at du ikke "gidder" å svare i tråden så fjernet jeg likegodt spørsmålene mine om bildet.

 

Det bildet til Cruelph.. viser at han virkelig er en fotograf med fantasien i orden. Det er litt sykt å se på, men stilig allikevel. Godt jobbet med det. Syns du er en skikkelig flink som klarer å tenke ut og ta slike bilder. Har du bygd deg et snålt studio eller? Og hvordan i alle verden fant du på det med bananene og kirsebærene?

Endret av pybalto
Lenke til kommentar
...

Siden du skriver at du ikke "gidder" å svare i tråden så fjernet jeg likegodt spørsmålene mine om bildet.

 

Det bildet til Cruelph.. viser at han virkelig er en fotograf med fantasien i orden. Det er litt sykt å se på, men stilig allikevel. Godt jobbet med det. Syns du er en skikkelig flink som klarer å tenke ut og ta slike bilder. Har du bygd deg et snålt studio eller? Og hvordan i alle verden fant du på det med bananene og kirsebærene?

Det er ikke Cruel sitt bilde..

Lenke til kommentar

Åja.. sånn. Du skrev "ett DC bilde". Jeg prøvde søke på det. Til med med "photography" isteden for "bilde". Men fant bare en flickrgruppe med masse bygninger. Om jeg søker på "David LaC" så finner jeg egentlig heller ingen ting. (jo en på facebook men tror egentlig ikke du mener ham)

 

Så det er Elton John det der ja. Ser jo nå at det ligner, jeg har egentlig ikke sett på så mange bilder av ham før. Men nok om det, skjønner jo at bildet ikke er ditt. Minner meg litt om da Gissan la ut et bilde i chattetråden som ikke var hans og glemte skrive at det ikke var hans eget, og det ble et sabla oppstyr rundt det.. der han nærmest ble beskyldt for å prøve å jukse. Ikke det at jeg tror du prøvde å jukse da. Jeg tenkte DC bilde var en eller annen sjanger egentlig. Derfor jeg søkte det opp. Men samme det.

 

Jeg burde nok ikke endret innleggene, men nå er det jo for sent å angre på det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...