Gå til innhold

Ranger sangen over deg!


boffeeen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har alltid trodd den sangen het "New Thang", og da har jeg hele tiden ledd av hvor harry låtnavn det var. Men det var visst ikke så harry likevel, og for å være helt ærlig har jeg alltid likt låta. Skulle vel bare mangle, med det stjernelaget bak. Den er likevel av et sånt kaliber som gjør at jeg digger hardt en kort periode, og så er jeg lei for alltid. Men jeg kan jo prøve å rate ut fra hva jeg tenkte første gang jeg hørte den, og ennå ikke var lei.

 

7/10

 

 

Se filmen hos Youtube

Lang og deilig sang fra min post-emo tid.

Lenke til kommentar

Lostprohpets - Sway

av alle de flaue møkkpopbanda som selger som det de er - hakka møkk - bare noen smarte journalister eller PR-folk kaller dem "emo" eller lignende, så er kanskje Lostprophets det aller, aller dårligste. dette er flaut i samme klasse som Limp Bizkit, et band de også deler mange andre aspekter med - f.eks kvaliteten og orginaliteten på musikken, samt de pretensiøse tekstene. (dog Limp Bizkit er vel litt meir MYH WAYH OR DA HIH WAYYYYYYYYYYYH.)

 

dette er samtidig sannsynligvis noe av det mest "kreative" og "spesielle" et slikt band har forsøkt på. ville fått poeng for orginalitet, hadde det ikke vært for at ei eventuell effektiv oppsummering av denne låta ville vært: noe kjedelige greier oppat og oppat, så et dårlig forsøk på enda kjedeligere ambient.

 

HUFF. 2/10

 

 

David Bowie - Lady Stardust

ai. fra møkk til klasse. her snakker vi Ziggy i fint driv, med låta hans om Marc Bolan. denne herlige blandinga av pop, glam og rock er vel noe av det eneste glam-musikken som er verdt å være oppmerksom på. bunnsolid 70-talls rock, bunnsolid Bowie.

9/10

 

 

 

Endret av aarolilja
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...