Gå til innhold

Introduser deg selv!


Anbefalte innlegg

Det finnes mange bra, og det finnes mange dårlige tråder på diskusjon.no. Hva jeg synes er bra eller interessant, synes enkelte andre er uinteressant - og motsatt. Om jeg synes det opprettes en uinteressant tråd eller kategori, så finner jeg fortsatt veldig mye nyttig og interessant på forumet. Skal man forlate et forum fordi man oppdager noe man ikke liker, vil man heller ikke finne noen andre forum som tilfredsstiller deres behov. Jeg holder meg til de trådene jeg finner interessante, er det noe jeg ikke liker er det bare å holde seg unna. Verre er det ikke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Konkludere? Kondolere, tenker jeg vi sier. Er det virkelig et nytt Facebook dere vil ha?

 

*Synes Mimir skal introdusere seg*

 

Når går du steder man bare ikke skal gå.

 

Det finnes forresten en tråd for dette. Hva i helvete skal vi med et helt under-forum?

Kan man ikke skrive det i profilen sin også?

..........

 

nei man kan visst ikke det. Jeg sjekka litt raskt. Men syns nå slikt hører mest naturlig ut å ha i profilen sin.

Endret av pybalto
Lenke til kommentar

Dette er friskt og godt tiltak her på forumet, en "gammel" bruker som meg selv ser klare fordeler i å kunne representere seg selv for resten av forumet. Ikke minst som det blir sagt, dette har vært gjennomført mange plasser før med stor suksess, la os nå klappe litt for dette nye pustet her inne og velkomme det slik det fortjener ;)

Lenke til kommentar
(...) la os nå klappe litt for dette nye pustet her inne og velkomme det slik det fortjener ;)

Men det fortjener jo ingen velkomst.. Flesteparten i denne tråden, og som jeg har snakket med ellers, synes dette er et talentløst underforum som man kunne klart seg uten; evt gjort profilsiden mer som en infoside enn dét den er idag. Det ville vært en mye bedre løsning.

 

Dotten: Jeg har aldri sagt at det underforumet gjør at forumet går under. Jeg mener bare at dette er tendensene på starten av slutten. Men nå skal dere snart få slippe mer av whiningen min. Regner med dere er drit lei den.

Endret av MSg
Lenke til kommentar

Jeg ser absolutt ikke poenget med dette underforumet. Om folk har lyst på muligheten til å legge ut mer om seg selv på ett sted, syns jeg dere heller kunne lagt til et nytt felt i profilen.

 

Vi hadde fra før en egen tråd dedikert til brukerinformasjon, dessuten har vi en bloggmulighet hvor man kan skrive om seg selv til krampa tar en.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte her bryr seg så fryktelig mye. Vel, uansett, jeg har sett slike kategorier på utallige fora, og det viser seg at nye bruker har en tendens til å like slike kategorier. Det er en fin måte å gjøre seg litt kjent på, og bli litt trygg. Er vel bare å holde seg unna om man ikke liker det.

Lenke til kommentar

Har enda et godt råd til dere som ikke liker dette underforumet: ikke spre dårlig stemning med negative kommentarer. Det er jo bare dumt.

 

(Ingen med normal folkeskikk presterer å kommentere utseende negativt i virkeligheten, så hvorfor klarer folk å gjøre det samme på nett? Folkeskikk er en fin egenskap.)

Lenke til kommentar

Selv om det sikkert oppfattes som en uønsket negativ kommentar så syns jeg enda slikt naturlig hører hjemme i profil-infoen.

 

Jeg ser ikke poenget med å skrive at en ikke ønsker motargumenter presentert, og jeg ser iallefall ikke poenget med å si at den som er uenige med en selv sprer dårlig stemning. Det er jo bare dumt.

*********

 

Ser at Jann-Ove lenger nede skriver:

Beklager: glemte å tilføye at komentaren over gjaldt i de enkelte introduksjonstrådene.

Og da skjønner jeg bedre kommentaren din.

Endret av pybalto
Lenke til kommentar
(har enda ikke sett et godt argument i mot dette)

(har enda ikke sett et godt argument for dette)

 

--

 

Enig med pybalto også. Dere gjør ikke stemningen bedre med å whine om at vi whiner.

 

Jann - Ove: Nei vel? Utseende og en funksjon på et forum er desuten to vidt forskjellige ting. Men takk for forsøket.

Endret av WheelMan
Lenke til kommentar
Selv om det sikkert oppfattes som en uønsket negativ kommentar så syns jeg enda slikt naturlig hører hjemme i profil-infoen.

 

For de som er interessert i å bli kjente med nye brukere så er det litt knotete å måtte sortere etter nyeste brukere som er kommet, for så å sjekke hver bidige profil for å se om de har skrevet noe.

 

En slik kategori er veldig fin for nye brukere som kommer til å presentere seg selv i, hvor vi andre da kan ønske dem velkommen og gjerne spørre om enkelte ting. Vi får rundt 500 nye brukere i uken, så det kan godt være noen av dem ønsker å si hei på den måten vi kommuniserer her inne; med tråder og innlegg :)

 

Nå kan det fint også brukes av eksisterende brukere også, men jeg tror spesielt for å ønske nye forumsjeler velkommen kan det være fint. Det er også lettere å navigere gjennom fremfor en tråd på x-antall sider.

 

Som nevnt tidligere, dette har vært normalt på veldig mange forum i alle år. Om det er unødvendig og uønsket hos oss vil som med alle andre kategorier vises gjennom aktivitet de - eller mangel på den. Vi justerer oss deretter. Det bør nå høres greit ut, eller? :)

Lenke til kommentar

Jeg er ikke imot at noe opprettes. Finnes haugevis med kategorier jeg aldri har vært innom allikevel. Men jeg bare ville poengtere at jeg syntes slikt var mer naturlig å ha i profilinfoen sin. Det er siden det er i andre diskusjoner man fatter innteresse for å vite mer om en bruker. Og da er jo dette mye mer tilgjengelig i profilinfoen enn ved å lete frem denne nye kategorien.

Men jeg ser selvfølgelig tanken bak det du skriver om at man kan kommentere og spørre i disse trådene. Det er neppe noe jeg vil følge med på selv, men jeg er absolutt ingen motstander av at det opprettes og brukes av andre. Men hva med å lage et slikt felt i profilinfoen der man kan skrive litt om seg selv om man ønsker det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...