Gå til innhold

Hvordan bruner du kjøttdeigen? (poll)


Hvordan bruner du kjøttdeigen.  

151 stemmer

  1. 1. Panne eller gryte

    • Panne
      141
    • Gryte
      10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Steker den stort sett i en sautépanne, som vel egentlig er en mellomting..

 

Men alle her som beskriver hvordan de steker kjøttdeig, steker den feil! Hvis du har i en hel pakke kjøttdeig i en panne, synker temperaturen så mye at kjøttdeigen kokes heller enn stekes. Stek først halvparten av pakken, ta den over i en bolle og stek resten.

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Panne!! :ph34r: Har brukt gryte/kasserolle ved noen anledninger, men noe sier meg at det er feil.

 

Hvis kjøttdeigen koker så kjøpes feil type, eller man har for svak varme. Ved kjøp av strimlet kjøttdeig knøvles denne til en ball, brunes lett og knuses med høy presisjon og fart med varmen på full guffe.

 

Pølsekjøttdeig har samme fremgangsmåte, bortsett fra knøvledelen selvfølgelig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...