Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

HVilken gassgrill kjøper man - og hvor?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er på jakt etter en gassgrill, og er litt i stuss om hvilken jeg bør kjøpe og hvor jeg finner en god grill til en bra pris.

 

Noen som vet om gode kampanjer som går akkurat nå?

Jeg kjøpte Weber Q200 ifjor da plantasjen hadde kampanje på den. den ser ikke så stor og ruvendde ut så den passer fint på verandaen vår. Den er av helstøpt aluminium og et slags plast(!) materiale så det skal ikke være noe problemer med rust på den. Litt dyrere en mine foreldres grill, men så er deres nesten ubrukelig nå etter noen få år.

Lenke til kommentar

Kommer litt an på hvor mye penger du vil bruke, hva du skal bruke den til og hvor stor grill du vil ha :)

 

De fleste gassgriller over 2000,- er solide, men husk på at de aller fleste ruster som bare juling. Er derfor meget greit å kjøpe med et godt trekk som passer til gillen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Hvor stor skal den være, og hvor mange brennere vil du ha? Skal du ha kvalitet, koster det selvsagt litt. Styr unna de blilligste, de holder bare et år eller 2. Sjekk ut Weber E-210Spirit eller Open, har sett denne til 2000 i sommer. Den har 2 brennere, men har en storebror (E-310) som har 3. Weber har garantiprogram for inntil 25 år (ikke for Q-modellene).

Lenke til kommentar

Endte opp med en Weber E310, vanskelig å kjøpe noe kjipere når en først har sett nærmere på de forskjellige grillene. Var innom Coop Bygg, Jernia og Plantasjen, og endte opp med en god pakke hos Jernia. Får satse på at den blir mye brukt, for gratis var den jo ikke...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Gratulerer, det var et godt valg. I forhold til alle årene du får glede av denne, tror jeg kostnaden pr år blir mye lavere enn å velge noe som holder kort tid.

 

Jeg hadde en Amerikansk CharBroil i 10 år, men kjøpte dessverre en Landmann for 2 år siden, i stedet for å bytte brenneren i den. Landmann'en blir avskrevet i løpet av året: Tenneren er defekt, en brenner er rustet tvert av, hele understellet er ustabilt. Blir Weber på meg neste gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...