Gå til innhold

Call of Juarez 2 - dine meninger?


Anbefalte innlegg

Skulle ønske det var gjort mer ut av multiplayerdelen. Kanskje lagt til clan-support, invitefunksjoner (PS3) og at man fikk nye klær og ting til de forskjellige klassene. Skulle ønske det var ekte våpen som Winchester rifler, Colt revolvere osv.

 

Det er også noe tearing som kan være litt irriterende (mest under cutscenes), men alt i alt så er spillet bra.

Endret av Sindre :)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349

Spillet igjennom på pc, veldig fornøyd og imponert grafikkmessig.

Historien utartet seg godt men:

 

Personlig syns jeg det ble litt klisje aktig på slutten da Colonel Barnsby eller hva han heter kom tilbake.

 

Storyen er god og den fanget meg.

Savner co-op, hadde vært kjekt og spillet sammen med kompiser også.

Lenke til kommentar

Synes det var fint med litt forandring, lenge siden jeg har spilt et western-spill med så stilig atmosfære. Det første som imponerte meg var smart og enkelt coversystem og auto-aim, noe som bidrar veldig til flyten i spillet. På en annen side er det ofte repeterende oppgaver, og du blir lei av duellene tidlig (som kan bli frustrerende når kontrollproblemer oppstår).

 

Grafikken varierer veldig, enkelte steder kan den være veldig pen og realistisk med naturlig lyskomposisjon, mens andre steder kan det oppstå problemer med bla avstandsrendering (LOD) mht textures. En annen ting som irriterte meg var koreografien (?), animasjonene er stive, unaturlige og repeteres flere ganger per scene.

 

Historien var det svakeste etter min mening, det er liten drivkraft og sannsynlig (dog forutsigbart) historieforløp i spillet, det virker som de har fokusert for mye på å binde spillet til forgjengeren (som var et forferdelig spill) i stedet for å skape en selvstendig solid story. Historien blir som regel fortalt fra perspektivet til den kristne broren til Ray og Thomas. Man klarer ikke få nok sympati for broren, og blir tidlig trøtt på det sytete kristenpreiket hans. Heldigvis er det ellers god voice acting og akseptabelt soundtrack som gjør seg merkbart til tider.

 

Til tross for det negative hadde jeg det veldig moro med spillet, det enkle og hjelpsomme gameplayet gjorde at jeg tålte å kunne utføre mer eller mindre repeterende oppgaver uten å kjede meg. Dette spillet hadde vært utrolig mye bedre med co-op, jeg regner med at de ikke fikk tid til å implementere det. Var spillet verdt 400kr? Ja, så vidt.

 

Edit: obs, denne posten ble litt lenger enn ventet. :)

Endret av Syvertsen
Lenke til kommentar

Dette spillet har tatt tronen fra outlaws som beste western spill, ikke bare er den en av de beste western spillene men en av de aller aller beste action spillene jeg har spillt.

 

Jeg runna det på litt under 6 timer, men spillet føles så mye mye lengre med filmene mellom bretten, deter sikkert 3 ekstra timer med histore mellom brettene,

 

 

Action delen er enkelt det mest organiske og realistiske når det kommer til følelsen av å håntere våpen, å bruke 2 revolvere føles akuratt som å bruke 2 i virkligheten, man kjenner nesten grepet i hånda når man bruker våpene.

 

Ja våpene er feil da ingen av dem fantes under den tiden spillet er satt til, men det er så lett å glemme, det er litt teit under de 2 første brettene under borgerkrigen, men etter det behøver man ikke tenke på at året er 1866, man kan lett late som at det er 1880.

 

Drit kul action, drit kul grafikk, drit kul historie, drit bra stemme skuespill.

Bare et fantatisk spill, jeg hadde ikke spillt på over en måned, men når jeg fikk dette spillet måtte jeg bare spille det til jeg var ferdig.

 

Beste spillet i år, beste action spillet dette tiåret, beste spillet siden KOTOR

 

Edit: Spillet er også en av de ekstremt få der det virker som at spillskaperne har hørt på fansen og fjernet ALLE de tingene som iriterte meg med første spill.

eneren var et ok til bra spill, dette er et helt annet invå

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar

Var det ikke slik at det fortsatt ble brukt mye musketter og at kulene til revolverne ikke hadde tennhetter så det tok mye lenger tid å lade dem under borgerkrigen?

Rundet spillet i dag. Historien var ikke fantastisk, men langt fra dårlig. Historien var noe kort og det var flere steder de kunne laget mer å spille, for å si det slik. De kunne f.eks gjort at man måtte ri på slutten fra Juarez fort til skatten osv.

Spillet hadde sikkert sett bedre ut på pcen min enn på PS3en, da det er mye tearing under sp-delen.

Duellene var helt greie, men det hadde vært morsomt om det var litt variasjon i dem.

 

Et spørsmål om historien i det første spillet:

 

 

Jeg har ikke spilt, men bare lest så vidt om det. Hva hender der? Leste noe om at Ray forfulgte gutten Billy, men hva skjer ellers?

Leste det her nå. Alt i alt er jo begge spillene nokså tragiske.

 

Endret av Sindre :)
Lenke til kommentar
Var det ikke slik at det fortsatt ble brukt mye musketter og at kulene til revolverne ikke hadde tennhetter så det tok mye lenger tid å lade dem under borgerkrigen?

Rundet spillet i dag. Historien var ikke fantastisk, men langt fra dårlig. Historien var noe kort og det var flere steder de kunne laget mer å spille, for å si det slik. De kunne f.eks gjort at man måtte ri på slutten fra Juarez fort til skatten osv.

Spillet hadde sikkert sett bedre ut på pcen min enn på PS3en, da det er mye tearing under sp-delen.

Duellene var helt greie, men det hadde vært morsomt om det var litt variasjon i dem.

 

Et spørsmål om historien i det første spillet:

 

 

Jeg har ikke spilt, men bare lest så vidt om det. Hva hender der? Leste noe om at Ray forfulgte gutten Billy, men hva skjer ellers?

Leste det her nå. Alt i alt er jo begge spillene nokså tragiske.

 

 

Ja, under borgerkrigen var den riflede musketten brukt av 90% av soldatene på begge sider, offiserer hadde revolvere og noen vanlig soldater kjøpte også revolvere.

Revolvere var så kalte percussion elle cap & ball du måtte heller kutt ned fronten på hvert kammer, så legge en kule med fett på ned fronten på kammeret og bruke en lever på revolvren til å presse kula ned i kammerne, man måtte så sette på tennhette/percussion cap) å lade 6 skudd kunne ta opp mot 3 minutter.

Den rifflede musketten funket som andre munnladere, man måtte stappe krut og kuler ned løpet, en god skytter kunne kanskje få 3 skudd pr. minuttet.

De resterende 9.99995% brukte bearchloaders der kunne man få 10+ skudd i minuttet.

den siste 0.00005% hadde enten spencer rifle eller et ektremt få tall hadde henry rifle.

Spencer og henry var faktisk lever action på samme måte som de riflene man hadde i spillet. De kunne lett å byttet ut wincheteren med en henry eller til og med winchester 66

 

Historien legger jeg i spoiler

 

 

 

Billy er sønnen til Juarez men Thomas blir stefarn hans, man vet lite om hvordan de hadde det, men Ray liker ikke Billy, spillet begynner med at billy kommer hjem etter å ha prøvd å finne skatten, når han kommer hjem blir han jaget ut av byen og kommer til huset til moren og thomas, men der har noen folk drept familien hans, på samme tid kommer ray og finner billy over hans døde bror, han antar at billy står bak det og prøver å fange og drepe han.

 

Resten av spillet er Billy som prøver å komme til en jente som heter molly mens ray jager han, billy kommer endelig til molley men da blir ranchen hun bor på angerpt av ray og det ray tror er texas rangers, ray tror ranchen er drevet av en slemm kar, ray jager billy og han skyter billy og han faller i en elv, når ray kommer tilbake til ranchen, viser det seg at texas rangers egentlig er de slemme og de har vært ute etter billy og medeljongen hele tiden. Da går det opp for ray at han har blitt lurt og at billy ikke sto bak hans bror død, ray jager de slemme men de stikker av og kiddnapper molly.

Så får man spille som billy, han blir reddet av Calm water(kjent som running river i bound in blood) han må gjøre div tester og til slutt blir calm water drept og billy fanget,

Det viser seg at Juares ikke var død og han har prøvd å finne skatten i alle disse år, han tviner billy til å finne skatten ellers dreper han molly.

Billy finner skatten, men jaurez prøver å drepe han, akurrat da billy ser ut til å bli fanget, kommer ray og redder han, ray sloss seg gjennom aztec kryptet og dreper folk, men juarez rømmer, ray bestemmer seg for å redde molly som er i festingen til juarez, et epic slag blir utkjempet der ray skyter seg gjennon et par hundre slemminger, han finne molly men blir fanget, heldigvis kommer billy og redder dem, han vinner en duel med jaurez og redder molly, men ray blir skutt, akurrat når billy og molly klemmer kommer jaurez og skal stikke dem ned, med sine siste krefter skyter ray juarez og takker gud før han dør, billy og molly lever forhåpentligvis lykkelig resten av sine dager

 

Lenke til kommentar

Spillet er nært perfekt for selv med feil våpen.

Jeg ser helt klart hvorfor de valgte de fleste av våpene de gjorde,

Med unntak av winchestern, de kunne lett valt en winchester 1866, den ligner på de andre senere winchesterene men ville da passet bedre inn.

 

Men revolverne skjønner jeg helt klart at de valgte mer moderne patron våpen, selv om mange av våpene som er i spillet egentlig er cap & ball våpen, som senere ble gjort om til patron våpen.

Men siden dette er en prequil måtte de sette den en viss tid foran det første spillet.

 

Når det er sagt ELSKER jeg spillet, de har fiksa på ALT jeg ikke likte med første spillet.

 

En liten liste

Våpen skader mer, på slutten når man får superb våpen skader man virklig mye spesielt rangeren.

Kortere loade tid, og ikke noe loading midt i missions

våpen faller ikke fra hverandre etter noen dusin skudd(dette iriterte helvete ut av meg)

Mye kulere dueler,

Ikke noe stealth, det er ikke det at stealth missions altid er kjedelige, men spillet var ikke laget for det og man har altid bare en vei å gå.

MYE mer action, mens første spillet hadde ca. 4 action maps og resten var bare løping eller sniking, her er det action hele veien.

Flere by brett, det er jo dette som er tøff western for meg, mens i første spill hadde du bare 1 by brett og resten av natur eller miner.

Her var det 4 by brett.

Mindre bloom, greit at det er varmt og mye sol i westen men det var latterlig mye bloom i første spillet.

 

Alt i alt er dette ENKELT det beste spillet i år og jeg tviler på at de vil komme noe bedre,

Det er også ENKELT det beste action spillet så langt i dette tiåret

Faktisk er det bare to spill fra dette tiåret jeg setter over, Morrowind og KOTOR 1,

Dette er også enkelt det beste western spillet, en tittel outlaws har hatt i 12 år.

Out laws er fremdeles et kjempe bra spill og jeg spiller det rett og det er og er altid på HD. Jeg tror det samme kan bli sagt om dette spillet om 12 år, jeg har nå spillt 10 timer, og runna det med begge børdrene og det er like gøy enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...