Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Worklog & Showcase - Toyota Supra MKIII


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke sett noen bilder av anlegget jeg har kjøpt påmontert på en bil, så kan ikke si for sikkert, men det vil nok se ut omtrent som dette:

 

 

http://i31.photobucket.com/albums/c400/Sup...a_supra_com.jpg

http://i31.photobucket.com/albums/c400/Sup...a_supra_com.jpg

 

Synes ikke at det ser særlig påklistra eller utilpassende til bilen :) Om det ikke skulle passe helt så er det ikke noe problem å modifisere litt, på vinkler etc, men bakfangeren skal jeg ikke kutte i på noen måte.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

På tide med en update nå...

 

Har mottatt pakken med lysene og OBX manifolden. Lysene er blitt montert, utenom sideblinklysene, da de ikke passet med listene. Er ellers godt fornøyd! Manifolden må jeg vente litt med, den må først sveises sammen med downpipen, da de festene visstnok ikke holder så lenge, ellers må o2 sensoren flyttes, da den er plassert ganske feil, skal flytte den lenger opp. Vurderer å vente med å montere frem til jeg får cat-back anlegget. Har i tillegg montert listene på ene sia, og begge panelene ved bakhjula, må vente litt med listene på ene sia grunnet det er litt rust rundt ett av hullene, som skal behandles litt først.

 

Ellers så er skiltene hentet, og montert. Deilig å slippe flere prøveskilt! :D

 

Alle bildene er klikkbare for større oppløsning!

 

71.jpg72.jpg

73.jpg74.jpg

75.jpg76.jpg

77.jpg78.jpg

79.jpg80.jpg

81.jpg82.jpg

Lenke til kommentar

Post gjerne flere kommentarer folkens. Alltid hyggelig å få tilbakemelding!

 

---

 

Nå begynner det å komme seg! :)

 

Har ikke gjort så mye denne helgen, men er hovedsaklig at jeg har satt på spoileren, resten av listverket samt bytting av pakninger til baklyktene. Valgte å sette på spoileren foreløpig grunnet det ser ut til å ta litt tid før jeg får tak i en 89+ spoiler. Ser langt i fra like bra ut som den nyere, men det funker. Ellers så ble siden til listverket på venstre side lakkert, for så at jeg har montert på listene(ble lakkert for noen dager siden).

 

Neste som skjer blir tectylbehandling den 21. desember. Tanklokket og vinterfelgene er til lakkering, så får det klart til neste helg.

 

Alle bildene er klikkbare for større oppløsning!

 

83.jpg84.jpg

85.jpg86.jpg

87.jpg88.jpg

89.jpg90.jpg

91.jpg92.jpg

93.jpg94.jpg

95.jpg96.jpg

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jepp, liten stund sia.. kommer update nå :)

 

En slags bilstereo update dette her..

 

Ble litt impulskjøp på torshov her en dag. Kjøpte noen stereo komponenter til å ha foreløpig. Kjøpte en Pioneer hovedenhet og en 2.5KW forsterker, var omtrent 40% rabatt fra ordinær pris. Så har brodern hatt litt forskjellig stående i kjelleren. Bl.a. 2stk JBL 6x9 høytalere og en JBL 12" sub, så valgte å sette dette i bilen. Så for en stund siden, på et annet forum, en som hadde laget hattehylle, og syntes det så ganske bra ut, så har dermed laget en selv. :)

 

Har ellers byttet til orginale Toyota felgene for å ha de i vinter. Har fortsatt cat-back anlegget på vei i posten, samt et gjennomsiktig/klart registerreim deksel samt et polert alu rør til toppen av radiatoren på vei.

 

 

Alle bildene er klikkbare for større oppløsning!

 

97.jpg98.jpg

99.jpg100.jpg

101.jpg102.jpg

103.jpg104.jpg

105.jpg106.jpg

Lenke til kommentar
6X9 i hattehylle..? :dontgetit:

 

Vet ikke helt hva bilstereo- entusiastene sier til det... :)

6x9 i hattehylla er til grads nedskrytt. Mange som synes det er et dårlig oppsett, men vet ofte ikke grunnen. Det største argumentet er at man får lyden i ryggen, noe som ikke er naturlig. Ellers så er det ikke så bra om man har endel høytalere fra før, grunnet det gjør lyden dårligere. Men om man skal satse på 2stk høytalere bak og 2stk foran, noe jeg altså skal ha, så er 6x9 ikke noe som helst problem. Man får kanskje ikke et system som kan konkurrere på EMMA, men til det 'normale' øret så er lyden mer enn god nok. Ellers så har skråluka bak en ganske god egenskap med å rette lyden innover i bilen.

Endret av Scotty
Lenke til kommentar

Det er flere grunner til å ikke ha hattehylle høytalere (HHH).

 

- Har du også en bass i bagasje rommet, kan den spille på bakhøytalerene. (Trykket fra bass elementet, gjør at HHH beveger seg utenom musikkens takt)

 

- De fleste sub'er vil overdøve disse, noe som gjør at lyden som kommer fra de enten forsvinner (dermed bortkasta) eller blir ganske så feil)

 

- De fleste biler er såpass små, at et godt front sett og en sub gir mye bedre og rett lyd enn 4 høytalere og en sub (eller enda værre, kun to HHH og en sub.. *grøss*)

 

Sånn over til bilen vi snakker om.. =)

 

Fint resultat, jeg ville nok ha sota rutene. Selv om det ikke er utstyr til 20k, så blir bilen fort et innbrudds objekt med slikt utstyr i. Hatte hytta ble bra!!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...