flemmz Skrevet 2. juli 2009 Rapporter Del Skrevet 2. juli 2009 Jeg har lyst til å prøve en 14 dagers matplan. pga budsjett og enklere innkjøp samt tilbereding. Når jeg ser etter så er utfordringen jeg har satt meg at det skal være steikje billigt og variert, litt sunt er heller ikke farlig. Jeg har funnet følgende retter allerede. En annen ting er rekkefølgen som gjør at jeg kan bruke noe av maten fra dagen før? Lørdagene: Risengrynsgrøt. (10,- pr porsjon?) 2 dager i uken: Rimelig fisk meg poteter.(pinner,grateng ev.laks på kiwi fredagstilbud (15,- pr.porsjon?) 1 dag annenhver uke: Blodpølse/blodkomle(15,- pr.porsjon) 1 dag annenhver uke: finke/lungemos med stekte poteter (10,- pr.porsjon? 1 dag i uken: Kyllingpanetter(rema) med potetmos og saus (15,- pr.porsjon) 1 dag annenhver uke: hjemmelaget lasagne m/salat (30,-pr.porsjon) 1 dag annenhver uke: fleskepannekaker og tomatsuppe (20,-pr.porsjon) 1 dag hver uke: komle, kolorabistappe og kjøttpølse (aner ikke hvor det er rimelig) Her trenger jeg flere og bedre forslag. og ikke tips til rekkefølge. Lenke til kommentar
citronen Skrevet 2. juli 2009 Rapporter Del Skrevet 2. juli 2009 Havregrøt er billig som fy. Det er risengrynsgrøt også. Du kan tjene mye på å lage, og deretter fryse ned maten. Jeg pleier å gjøre det med pizza. Lager 40x små, og fryser dem ned. Så er det bare å varme ovnen, og hive i. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå