Geggse Skrevet 19. juli 2011 Del Skrevet 19. juli 2011 Hadde en litt irriternde i går på ett vis: Kunde hadde pantet, men lappen kom ikke ut pga maskinen hadde hengt seg opp litt slik jeg måtte restarte. Kunden hadde dårlig tid og spurte om hun ikke bare kunne si beløpet til vedkommende i kassen. Jeg sa at det kunne desverre ikke la seg gjøre siden vi trenger den lappen(hun kunne jo da ha sagt ett høyere beløp enn det hun hadde pantet). Hun hadde fortsatt dårlig tid, hun skulle i begravelse og måtte komme seg avgårde. Hun skulle i begravelse i Kristiansand(over 20 mil unna) og hadde ikke tid til å vente 1 min på pantelappen. Endte med hun pent måtte vente det lille minuttet det tok å restarte maskinen. Lenke til kommentar
Populært innlegg Dorian Gray Skrevet 19. juli 2011 Populært innlegg Del Skrevet 19. juli 2011 Folk sier at de har dårlig tid i håp om at du skal hoppe over prosedyrer. Vi får de på jobb hele tiden, du må bare gi de et blikk som sier "Du har ikke dårlig tid når noe du regnet med skulle ta tre minutter ender opp med å ta fire minutter." Eller som min far liker å si - "Poor planning on your part does not constitute an emergency on my part." 31 Lenke til kommentar
nomore Skrevet 19. juli 2011 Del Skrevet 19. juli 2011 Si du skal ha en plaine cheesburger. det funker Det har dessverre samme suksessrate som å si "KUN ost". Forskjellige steder har forskjellige ord. Som kunde er eg kjent med plain, vanlig, kun ost, naturell osv. Om eg går inn på ei kebabsjappe og sier naturell vil eg nok ikke få det eg forventet, men "kun ost" innebærer så lite slingringsmonn og tolkningsarbeid at det burde være universelt forstått. Noe det utrolig nok ikke er. Men takk for forslaget. 7 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB Skrevet 19. juli 2011 Del Skrevet 19. juli 2011 Har nok blitt slik fordi mange kunder har flere forskjellige definisjoner på begrepet. Kan godt være en annen kunde som sier "kun ost", og så blir han sur når han får en burger med kun ost og ikke noe annet. Han mente jo da selvfølgelig ost + alt det vanlige, men ikke noe bacon. 4 Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Folk sier at de har dårlig tid i håp om at du skal hoppe over prosedyrer. Vi får de på jobb hele tiden, du må bare gi de et blikk som sier "Du har ikke dårlig tid når noe du regnet med skulle ta tre minutter ender opp med å ta fire minutter." Eller som min far liker å si - "Poor planning on your part does not constitute an emergency on my part." I kveld kom det en kar som måtte være i Asker klokka 0017, for da gikk den siste bussen hans. Da var klokka omtrent 2345. Det nytter ikke å møte opp uten å ha satt seg inn i busstidene, og bli sur og grinete fordi vi ikke kan få ham fra Oslo S til Asker på en halvtime. I kveld var også den første gangen jeg opplevde at vi måtte tilkalle vekterne på grunn av en vanskelig kunde, ei dame som tydeligvis trodde at hun kunne si hva hun ville til oss bare fordi vi jobbet der. Et tips til alle som er berørt av togbruddet i sommer: selv om du er frustrert, ikke tillatt deg å bli ufin med kundeveilederne, konduktørene eller noen andre i NSB. Det er ikke vi som har stengt tunnelene. Istedenfor å kjefte, er det bedre å prøve å forklare situasjonen på en høvelig måte dersom du mener at vi har gjort en feil. Noen ganger er vi også tilbøyelige til å finne på kreative løsninger hvis kunden er hyggelig, og vi har tid. Lenke til kommentar
Alt-Ctrl Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Klassisk folk det der. En kompis av meg jobber i butikk opplevde noe lignende. De driver å bygger ut butikken, og i mellomtiden har de revet kundetoalettene fordi de tross alt skal bygge ut den veien. De som driver med byggingen har dessverre ikke satt opp midlertidige toaletter, men det er tross alt bare 40 meters gange til nærmeste kjøpesenter. Uansett, fyren sitter i kassa som vanlig, og bort kommer ei eldre dame fra Oslo. Hun rett og slett skjeller han ut fordi det ikke er kundetoalett og fordi det ikke ser ut. "Må da skjønne at man ikke kan drive med sånt arbeid midt på sommeren når folk skal feriere, makan!" Et annet eksempel er Statoil stasjonen her jeg bor, dårlig parkering og vond inn og utkjøring. Stadig kommer det sinte kunder inn for å kjefte på nettopp dette til kundebehandlerne mens de står der og nærmest forventer at de skal løpe ut med spade og hakke for å lage bedre parkering. 2 Lenke til kommentar
Populært innlegg makingFaces Skrevet 20. juli 2011 Populært innlegg Del Skrevet 20. juli 2011 Eller som min far liker å si - "Poor planning on your part does not constitute an emergency on my part." This I like. Kan jeg låne den til signaturen min en stund? Har nok blitt slik fordi mange kunder har flere forskjellige definisjoner på begrepet. Kan godt være en annen kunde som sier "kun ost", og så blir han sur når han får en burger med kun ost og ikke noe annet. Han mente jo da selvfølgelig ost + alt det vanlige, men ikke noe bacon. Burger er en vitenskap! Jeg pleier, så sant jeg har tid og mulighet, å spørre om hver enkelt ting. Ost bacon? Ja? Begge? Ja? Sylteagurk? Nei? Rødløk? Ja? Dressing ketsjup? Ja? Dressing? Ok coming up! Så er det selvfølgelig en god del som blir sure og leie av alt maset mitt... JUST GIEF FUCKINGS BURGER RAGE. Annet ord som er åpent for tolking er "littegrann". Ta "Også littegrann dressing". Kan bety: - Bare litt dressing, nesten ingenting. - Bare litt dressing. - Husk å ta på dressing. - Gjerne en god del dressing. - GIEF SHITLOADS DRESSING OM NOM NOM!!! Suuukkkkk. 11 Lenke til kommentar
Arinomi Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Hvor vanskelig er det å forklare hvordan man vil ha burgeren? Man skal vente i 10-20 min på burgeren uansett, tid har man. Jeg vet hvordan jeg vil ha burgeren. Og da blir det "Hei, jeg skulle gjerne hatt en 333g cheeseburgermeny uten salat, dressing og sylteagurk. Intet grønnfór, egentlig." Det hjelper ikke å klage på at personen bak kassa ikke forstår når du ikke evner å forklare. 8 Lenke til kommentar
InnFjording Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Hadde ein kar inne på butikken i går med defekt skjerm, eg lurte på koffor det var hål i plasten på baksida av skjermen og han berre svarte: "stearing-lys". Lo godt etter han hadde gått 1 Lenke til kommentar
Populært innlegg Mudcat Skrevet 20. juli 2011 Populært innlegg Del Skrevet 20. juli 2011 Det som forundrer meg er at alle dere som KUN skal ha ost på burgeren ikke lager den selv. Trenger jo bare en stekepanne, gastromat/grillkrydder, ost, brød og burgerkaken Men jeg har funnet flere flotte butikkansatte! I går så var jeg og handlet på Spar. Virrer rundt i butikken, plukker med meg varer og slenger de opp på varebåndet. Sier heisann til luringen bak kassen, han sier hei tilbake mens han scanner varene, rett før han kommer til siste varen spør han om jeg vil ha pose, jeg er kul og flesker til med TO poser. Posene blir kastet ned til varene ved hjelp av posekasteteknikken som er beskrevet tidligere i denne tråden, han scanner siste varen, sier summen og jeg putter korten i maskinen. 5 pip senere detter kortet ned i lommen igjen, jeg beveger meg mot enden av båndet for å pakke i posene og han lurer på om jeg vil ha kviteringen. Jeg sier nei takk, den har jeg ikke bruk for idag og starter varepakkingen. Jeg blir ferdig med en pose, setter den vekk, åpner den andre og gjør meg klar til å strekke meg etter varene. Nå ser kassamannen sitt snitt til å kjøre varene nærmere meg ved hjelp av båndet slik at jeg ikke må strekke meg, og slik gjør han til siste varen er kommet i posen. Jeg takker for dette, han smiler og sier hadet og jeg sier hadet og reiser hjem. Tror jammen jeg skal handle der flere ganger. Det ringte en kunde inn nå, mens jeg skrev dette, som hadde noe han bare måtte dele med meg. Han hadde hatt litt problemer med internett på hytten sin og vi skulle bytte router hos han. Vi hadde ringt flere ganger for å avtale tidspunkt vi kunne komme, men vi fikk ikke kontakt med mannen. Så vi hadde reist opp på hytten hans og leverte routeren i en pose sammen med en lapp der vi forklarte hva han måtte gjøre. Denne posen hadde han nå funnet, han hadde koblet til den nye routeren og alt fungerte. Han syns vi hadde en fantastisk god service siden vi leverte på hytten som ikke ligger ved allfarvei og i tillegg hadde laget instruksjoner slik at han kunne gjøre det selv. Han takket i det store og det lange og sa han skulle komme innom med det gamle utstyret neste gang han var i nærheten. Så ønsket han meg god sommer og la på. Jaggu godt å få en slik telefon på en regntung onsdag. Snart helg nå dere 22 Lenke til kommentar
nomore Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Hvor vanskelig er det å forklare hvordan man vil ha burgeren? Man skal vente i 10-20 min på burgeren uansett, tid har man. Eg regner ikke med at du siktet til meg? Hamburger med KUN ost mener eg er veldig spesifikt. Om ikke vedkommende som skal lage den forstår det så er det deres problem, ikke mitt. Det som forundrer meg er at alle dere som KUN skal ha ost på burgeren ikke lager den selv. Trenger jo bare en stekepanne, gastromat/grillkrydder, ost, brød og burgerkaken Uavhengig av hva eg skal ha, om eg går og bestiller noe så er det en grunn til det. Hvor går grensen for når det ikke forundrer deg at eg bestiller i stede for å lage selv? Ost + dressing? Ost, dressing og sylteagurk? Lenke til kommentar
Hanske Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Hvor vanskelig er det å forklare hvordan man vil ha burgeren? Man skal vente i 10-20 min på burgeren uansett, tid har man. Eg regner ikke med at du siktet til meg? Hamburger med KUN ost mener eg er veldig spesifikt. Om ikke vedkommende som skal lage den forstår det så er det deres problem, ikke mitt. Nå er det jo en gang sånn at mange ser på hamburgeren som en helhet, ikke som bare et kjøttstykke. Derfor kan du jo risikere å få et hamburgerbrød med smeltet ost i midten. Ikke noe mer enn det. Lenke til kommentar
nomore Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Eg risikerer mye når eg ber om "KUN ost", har eg erfart. Og får eg hamburgerbrød med KUN ost så er det nok en strek i regningen. 3 Lenke til kommentar
PolarCow Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Eg risikerer mye når eg ber om "KUN ost", har eg erfart. Og får eg hamburgerbrød med KUN ost så er det nok en strek i regningen. Men fullt mulig... Lenke til kommentar
Quote Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Jeg har sommerjobb på et skipsverft i portvakta. Dette inkluderer blant annet å ta telefoner (sentralbord). Nå for to minutter siden fikk jeg en telefon, hvor personen på andre siden av røret sa: "Hei... Jeg tok noen blodprøver forrige uke..." før jeg avbrøt han med at han mest sannsynligvis hadde ringt feil da vi er et skipsverft og har nok lite å gjøre med blodprøver. Da ringte noen feil i dag også. Nå for litt siden var det en som ringte som ville snakke med politiet. Høflig sa jeg at vi er et skipsverft, og hun har mest sannsynligvis ringt feil. 2 Lenke til kommentar
Mudcat Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Det som forundrer meg er at alle dere som KUN skal ha ost på burgeren ikke lager den selv. Trenger jo bare en stekepanne, gastromat/grillkrydder, ost, brød og burgerkaken Uavhengig av hva eg skal ha, om eg går og bestiller noe så er det en grunn til det. Hvor går grensen for når det ikke forundrer deg at eg bestiller i stede for å lage selv? Ost + dressing? Ost, dressing og sylteagurk? Det er jo helt klart at grensen går ved sylteagurk, for ingen med respekt for sitt eget kjøkken har sylteagurk i hjemmet! Men når sant skal sies så skrev jeg det bare for å se om noen reagerte og i såfall hvordan de gjorde det. Og som kjent er, så smaker andres mat alltid bedre enn ens egen, dermed er det ikke rart at folk kjøper mat ute istedet for å lage selv:p 2 Lenke til kommentar
Populært innlegg vesleengen Skrevet 20. juli 2011 Populært innlegg Del Skrevet 20. juli 2011 Liker sylteagurk på burger jeg 11 Lenke til kommentar
nomore Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Det beste er jo naturligvis å få en kamerat til å kjøpe maten, for så å snikspise den. Bedre mat finnes ikke 2 Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Liker sylteagurk på burger jeg Jeg òg. Ikke er jeg flau over å innrømme det heller. Forrige uke hadde vi to stykker fra to forskjellige legekontor som ringte oss. De hadde visst problemer med noe medisinsk utstyr og la ut i det vide og brede før noen her fikk ett eneste ord inn for å si i fra om at vi er en IT-avdeling og kan fint lite om det medisinske utstyret de hadde problemer med. 2 Lenke til kommentar
fluff Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 ingen med respekt for sitt eget kjøkken har sylteagurk i hjemmet! Tullball. 4 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå