Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ei dame setter seg inn i bilen min med sin 9 år gamle sønn. De sitter og småprater om hva de har tenkt å gjøre resten av uka og etter en stund kommer det fra 9 åringen: Mamma, skal du leke med tissen til pappa ikveld. Da var det så vidt jeg klarte å holde latteren tilbake. Jeg har aldri sett noen bli så flau som mora ble da.

 

Haha! :!:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har hatt mange kunder som har luktet grusomt. Som oftest veldig sterk og rå svettelukt. Uansett hvor ekkelt det faktisk er så takler jeg det. Men hadde en kunde i sommer som sikkert var en narkoman uteligger. Han kom inn med boblejakke og strikkegenser med fullt i svetteperler over hele ansiktet. Den lukten som møtte meg når han gikk mot kassen har jeg aldri opplevd tidligere.

 

En blanding av mugg, sure tær, svette og direkte rumpelukt. Var ingen som stod ved siden av fyren i køen. Jeg gav han det han ville ha og gikk faktisk å brakk meg på do etterpå. Aldri opplevd lignende. Lukten bare ble værende i rommet en lang stund etterpå. Syke greier.

Lenke til kommentar

I departemanget av skittene kunder:

 

Søskenbarnet mitt jobbet som drosjesåfør og han var av en litt "prippen" sort, han hadde ikke noe til overs for skitt og lort. Da en heller forfyllet, skitten og illeluktene person satte seg i bilen, åpnet han vinduet til tross for at det var kaldt ute. Da han kom frem og sa hvor mye det ble, bladde kunden frem pengene. Han nekta å ta imot pengene fordi han var så forbanna skitten på hendene. Så det endte opp med at han fulgte vedkommende inn på et offentlig bad i nærheten og tvang han til å vaske hendene. Så fikk han lov til å betale.

Nå skal sant sies at vedkommende var og litt bedugget så samarbeid var ikke vanskelig å lure ut av han.

 

Har selv opplevet lukt som er til å brekke seg av. F.eks en som trenet på samme studio som meg luktet dritt, ren dritt. Ikke noe mellom, den råeste bløteste dritten du kan finne. Dagen derpå dritt. For en lukt. Syntes synd på personalet.

 

Selv er jeg plaget av enkelte gjester som lukter så vondt at du klarer ikke å gjøre særlig mye. Hadde en som kom og begynte å spørre spørsmål om byen. Han luktet noe så sinnsvakt vondt - gammel svette; sure sokker; 4 ukers gammelt gymtøy; råttene egg; fermentert vin som har stått i sola - så jeg rygget bak disken. I tilegg hadde han en ånde som får gammelost til å lukte paradis. Måtte faktisk be han om å forlate resepsjonen, mye fordi jeg så gjestene mine reagerte på han. Han vaglet ut og siden så jeg han ikke.

Lenke til kommentar

Jobber som avisbud (ekte avisbud, ikke snørrunge-avisbud som selger aviser på søndager) og har frist til 7 til å levere aviser til ca 800 postkasser. Runda starter rundt 3:30 og har frist som sagt til 7 om morgenen. Det kan være snakk om ca 2000 aviser som skal leveres. Støtt og stadig så møter jeg på folk som står og venter på meg i 4-5 tiden ved postkassa.

Har de ikke noe bedre å gjøre? Hva med å sove? Man får jo til og med opplyst om leveringsfristen når man starter abb. på avisene. Er spesielt den ene torsdagen i måneden hvor vi har Byavisa og Lillehammer Magasinet i tillegg til de vanlige avisene (GD, Aftenposten, Vårt Land, Nationen, Dagens Næringsliv, andre småaviser), de står og maser.

 

Torsdag forrige uke så var trykken så sent ute at vi ikke kom til å få GD før i 6-tiden, og vi får ikke kjørt ut før vi har GD, siden det er hovedavisa vår. Vi måtte da kjøre ut notis til de fleste av kundene, hvor vi opplyste om dette. Dette ble da dobbel rute denne dagen, hvor vi ikke fikk betalt ekstra. Når jeg kom kjørende til et eldresenter, så ble skjelt ut av flere folk, fordi de ikke hadde fått avisene til riktig tid (dette skulle være i 4-tiden ifølge dem). Hadde selv vært innom senteret for å levere notiset, og hadde snakket med nattevakta på senteret om dette. De skulle ringe sjefen og få meg sparket.

Lenke til kommentar

Hehe, eldre på eldresenter blir jo krakilske når de ikke får fulgt sine faste rutiner. Sikkert fordi de ikke har noe annet i livet enn de gamle rutinene på å stå opp kl 04 og lese avisa.

De får jo også ofte servert kveldsmat i 19-20 tida og går vel og legger seg etterpå. Da våkner man tidlig igjen.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Noen eldre er derimot ufattelig hyggelige da.

 

Her på hotellet arrangerer vi kakebord vær lørdag i lavsesongs perioden, med enkelte untak. Og her får man da mange eldre som står når vi åpner kake buffeten kl 12. Mange kommer en halvtime før og ender opp med å bli stående å prate med den som er på vakt eller i resepsjonen. Tror de mange ganger bare er litt selskaps syke. En eldre dame som er stamgjest her har noen muskel sykdommer så hun er nesten ikke i stand til i bruke hendene, de ser ut som noe korketrekkere nesten. I starten brukten hun lang tid på å bla opp pengeboka og ta ut pengene, nå i det siste legger hun bare pengeboka på disken og ber meg ta det det koster. Ofte tar jeg ikke betalt for kaffen av disse, er så trivelig med stamgjester at 25 kr for kaffen anser jeg som noe bedriften pent klarer å dekke over.

 

Slike gamle mennesker er bare hyggelig å ha med å gjøre.

 

Andre er desverre ufyselig.

 

Hadde en konferanse på hotellet, og konferanse salen vår er i 2 etasje. Hotellet vårt er bare 2 etasjer høyt så vi har ingen heis her. En av gjestene som skulle delta på konferansen var da rullestol bruker. Arrangøren - en prippen gammel frue - kokte over av sinne i resepsjonen og fyrte av seg tirader hvor dårlig dette var. Kom aldri til ordet, måtte ringe direktøren for å få henne til å holde snavla. Imens så jeg at han i rullestolen ble flau over hennes oppførsel. Og jeg hadde bare sagt "Vi har dessverre ingen heis her men..." før jeg ble avbrutt.

 

Fikk roet dama ned og sendte henne opp på rommet mens jeg og direktøren lekte menneskelig stolheis og bar han i rollestol opp på møterommet, stol og mann. Når de hadde pauser bar vi han ned, når de hadde lunsj bar vi han ned i restauranten slik at han fikk sitte sammens med de andre og naturligvis bar han opp.

 

Og selv etter alt det, klaget den forbanna gamlefruen hvor dårlig hotell vi var.

Lenke til kommentar

Glemte å nevne det, men siden det drar på på ryggen å gå inn og ut av en bil over 600 ganger (noen postkasser er bra plassert sånn av vi slipper å gå ut av bilen) hver natt, så har jeg fått en kortere rute med "bare" 250 postkasser til ryggen er bedre. Og det er en av kundene på ruta som kommer opp til bilen og henter avisene sine, sånn at jeg slipper å gå ut av bilen. Har til og med fått kakao og frokost av fyren. Skikkelig koselig gammel gubbe, kona døde for noen år siden så nå prøver han å få selskap med de han kan. Heldigvis er han på midten av ruta, så jeg kan slå av en prat med han i "pausa".

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8723

Hører det er mye snakk om lukt her. Helt ærlig kan jeg ikke forstå at en person kan lukte så jævlig som noen beskriver det her. Har nesten lyst til å oppleve det. Haha

 

Ontopic: Har en kompis som jobber på rema, og jeg henger der ofte sånn 10 min før stengetid for å vente på han.

Der har vi en kar som heter geir som har downs, og han er "stengevakten" vår. 21:45 kommer han, hver dag og passer på at ingen stjeler eller gjør dumme ting. Er så søtt å se han komme inn med sykkelhjelmen på skrå som det står badboy på :p

Lenke til kommentar

Hehehehe :D

 

HAr hatt mange kunder med luktproblemer. Har hatt en dame som ALLTID går i flippflopps, uansett årstid. Hun dusjer nesten aldri, og vasker i alle fall ikke klærne sine. Føttene er helt svarte, og hun lukter gammel røyk, gammel urin og møkk :sick:

 

Et annet sted jeg jobbet, var postmannen så illeluktende at vi klagde til posten. Ingenting førte frem, så vi inviterte områdesjefen på kaffe, slik at han "tilfeldigvis" kunne være tilstede når postmannen kom med postburet.

 

Han fikk en reprimande og beskjed om å dusje før han dro ut til kundene. Dette gjorde han ikke med en gang, han stoppet utenfor bygget vårt, og sprayet seg med "Glade" luftfrisker (!!!) - Dette førte til at han luktet svett blomstereng :p.

Etter en ny klage dusjet han, men gikk fremdeles i de uvaskede klærne. Det tok over 3 mnd med klaging før han møtte opp med rene klær og "Glade"-godlukten :p

Endret av Osse-Mon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...