Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Trusefetisj, normalt?


Gjest Truse fetisj

Anbefalte innlegg

Gjest Truse fetisj

Hei

 

Jeg er en gutt på 19 år som er veldig fiksert på jente truser. Dette begynte etter at jeg tok klesvasken og oppdaget min 11 år gamle søsters truse. Jeg bare måtte lukte på den. Og det var så godt at jeg ikke klarer å stoppe med dette. Jeg har begynt å stjele trusene til søstrene mine og jeg er ofte innom svømmehallen og stjeler jente truser der. Jeg har en veldig stor samling nå.

 

Er det noen andre som driver med dette? Jeg ville bare lufte tankene mine her. Noen andre som vil fortelle deres historier?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trådstarter, har du blitt "busted" av søstrene dine ennå? Tenk om de fant alt undertøyet sitt gjemt vekk i din skuff... Da har du ett forklaringsproblem. Du er ute på svært tynn is her. Det du driver med er nok ikke helt innenfor normalen, nei. Du har ett problem. Kvitt deg med lillesøsters truser før du blir ferska!

Endret av LostinSpace
Lenke til kommentar

Alle har vel en liten fetish. Du har at du tar truser fra jenter. Men at du selv er 19 og tar trusa fra lillesøstra di på 11 er drøyt spør du meg. Er vel også litt mer interessant for deg og din fetish viss du heller går etter truser fra jenter på din egen alder.

 

For du får et problem viss du blir ferska med din lillesøsters truse, som LostInSpace sier

Lenke til kommentar
ÆSJ! Fra en jentes synspunkt: gå til psykolog! Eller ihvertfall slutt å stjel trusene til jenter! Det høres bare helt utrolig ekkelt ut.

 

Psykolog, faktisk.... det er å dra det altfor langt. At du synes det er ekkelt er greit nok.

 

Trådstarter har en fetish som egentlig er ganske harmløs og som ganske mange rundomkring i verden har.

Men å stjele de er en helt annen sak.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...