Gå til innhold

Pioneer Kuro vs nye LED TV-er?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvordan er Kuro PDP-LX5090 mot de nye LED tv-ene? Feks ue46b6050? Er Kuro ennå best? Jeg tenker mest på bildekvalitet

 

Pioneer Kuro er fremdeles den store vinneren når det kommer til billedkvalietet og trolig kommer den til å være det en stund fremover. Pioneer lå langt fremme med sin teknologi og det er fryktelig trist at de ikke lenger er på banen slik at de virkelig kresne kan få tilfredstilt behovene sine.

 

Sortnivået og ikke minst evnen til å vise korrekte farger er helt enestående på Kuroen. Samsung har laget gode tv-er med sin edge led teknologi, men de må se seg slått på nesten alle punkter.

 

Det eneste som er bedre på Samsungen er evnen til å vise bevegelse.

 

Valget burde soleklart være Kuro!

Lenke til kommentar
Er det vanskelig å få tak i Kuro siden de ikke lages lengre? Her står det ubekreftet på lagerstatus. Betyr det at de ikke får inn mer?

 

Den er ute av produksjon og de selges ut, men de finnes fremdeles i butikken... Elkjøp Megastore i Oslo har den i allefall og Expert ved klingenberg kino i oslo.

 

Du finner en del Kuro tv-er på finn.no også.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Jeg vil bare kommentere at jeg var innom Expert og så en Samsung 46" LED (noe i 6-serien) side ved side med en 50" Pioneeer Kuro. Ifølge mine egne 2 øyne så var LED mye skarpere, det virket som om alt i både forgrunnen og bakgrunnen var i fokus samtidig. Bildet var Nat.Geo HD.

 

Vet ikke om dette stemmer eller bare noe jeg innbilte meg...

Lenke til kommentar

Normalt håplaust å samanlinke TV-apparater side ved side i ein butikk, med mindre ein sikrar at signalet er like bra og at begge apparatene er stilt inn optimalt. Butikkinnstilling er ein skam for TV-apparatene. Det finnes sikkert dei som har gode innstillingar og, men mange apparater har ein butikkinnstilling med høg skarphet og kraftige fargar for å lokke til seg kundar. Enkelte butikkar er og ute etter å selge mest mogeleg av eitt merke, noko dei kan oppnå ved å justere inn det merket bra og la resten være.

 

Skal du studere apparater i butikk bør du få tak i fjernkontroll til dei og trykke sjølv for å finne ein noko lunde riktig innstilling. Sist eg var på ein Expert-butikk låg kontrollane tilgjengeleg, eg satt i ein time og trykka, prøvde forskjellige signalkjelder osv.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Ifølge mine egne 2 øyne så var LED mye skarpere, det virket som om alt i både forgrunnen og bakgrunnen var i fokus samtidig. Bildet var Nat.Geo HD.

TV-bildet er 2-dimensjonalt, det er linsen i kameraet (eller i den virkelige verden, øynene dine) som avgjør hva som blir uskarpt. Det har neppe noe med TVen å gjøre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...