Gå til innhold

Snu HD opp-ned?


Anbefalte innlegg

Skal bygge meg koffert-pc sånn etter hvert (vet det er uoriginalt, men jeg synes det er kult likevel, og tenk så greit å ta meg seg hjem på ferie ;)), og har begynt å tenke litt på layouten. Dermed har jeg funnet ut at jeg vil feste harddisken i bunnen av kofferten.

 

Når jeg kjenner på harddisken er den varmere på undersiden (kretskortet), derfor tenkte jeg å snu den opp-ned slik at varmen ikke blir "sperret inne" i bunnen av kofferten. Er dette problematisk/skadelig for disken? (Tenkte kjøpe en stillegående Barracuda, hvis det har noe å si.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøper man en dell maskin så kan man jo forvente å finne harddisken i alle mulige slags posisjoner, så det tror jeg har minimalt å si. Ikke at dell er "da masta" og at man skal gjør som dell, men... De burde vel vite om hdd tåler det eller ikke.

 

Vil du være som dell, må du gjøre som dell, sette harddisk opp-ned.

[/soloreklame inspirasjon]

 

DrErling

Lenke til kommentar
hmmmmm , viss det ikke er sunt for hdd, så må jo Lian Li være verdens verste kabinett produsent!  :lol:

Diskene står vel på langsida i LianLi ? Og hvem kjøper vel et LianLi kabinett når man har en så gammal maskin at HDDen ikke takler å ligge i flere posisjoner..

Lenke til kommentar

Du kan montere hdd akuratt i hvilken posisjon du vil. Det har ingen ting å si, bare den siter fast i sin posisjon. Du må selvfølgeligt ikke få noe metall rett inn på kretskortet til hdd. Da kortsluter det og den sltter og fungere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...