Gå til innhold

Outlook 2000 pst import problemer


Anbefalte innlegg

Først og fremst: Ja jeg har søkt på forumet og funnet masse. Men ingenting hjelper!

 

Sitter på jobben og sliter som faen. Har oppgradert en maskin til xp, og tok kopi av pst fila til outlook før jeg formaterte. Men nå skal jeg ha den inn igjen og den slår seg helt vrang!

 

Alt ser ut til å fungere fint. Når jeg velger at outlook skal åpne fila gjør den tilsynelatende det, men det kommer ingenting opp på skjermen verken på inbox eller noen av de andre mappene.

Når jeg velger at outlook skal importere fila, bruker den helsikes med tid, for derretter å legge en haug med eldgamle mail (bare sendte, og fra forrige bruker av maskinen før hun som har det nå!!) Hva skjer?!?

 

Sliter som pokker her så setter veldig stor pris på hurtige men ikke minst gode svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
noen som ser etter en ubrukelig fyr som meget billig fucker opp maskinene til små og mellomstore firmaer?!?

 

Jepps, har bruk for en. Den forrige fikk nettopp fyken... :D

 

Neida, fra spøk til handling.

 

Har du sjekket rettighetene på den .pst-fila? Kan hende at det ligger noe mystisk der. Se om det ligger noen "spøkelser" fra forrige installasjon, og om det er et "spøkelse" som har eierskap på fila (hvis du har NTFS på disken da).

 

Når du skriver at du får inn gammel mail, så trodde jeg det var poenget med å eksportere til .pst før formattering av disk.

 

En annen ting jeg kom på etter å ha sendt innlegget er at det kan skape trøbbel hvis fila ligger på en annen PC og du importerer den fra nettverket. Hvis dette er tilfelle kan du prøve å kopiere den over lokalt før du importerer den.

 

Må visst begynne å lese innleggene ordentlig...

Du skriver i første innlegg at du har åpnet fila i Outlook, men at ingenting kommer i Innboksen eller de andre mappene. Det er fordi den åpnede .pst-fila ligger i mappelista. Trykk Vis-menyen og deretter Mappeliste for å få frem oversikt over alle mappene. Da vil du mest sannsynlig se en til Personlige mapper som har blitt lagt til. Der skal det gamle ligge.

Lenke til kommentar

sattan da........... skjønner ikke....... det virker som om det er arkivet til hu andre dama. Men det er jo umulig!!! Jeg kopierte alt fra mappa til den aktive brukeren. Før jeg gjorde det, regnet jeg til og med grovt ut, vet i sjekke de forskjellige mappestørrelsene i outlook, at dette stemte.. Tok for sikkerhets-skyld også "kommadelt-kopier" av de forskjellige hovedmappene (in-ut-boks,sendte ++). Men jeg får jo ikke frem de forskjellige undermappene hun hadde på innboksen. Og det er der det viktigste ligger. Forstår ikke... Men tusen takk til deg over for at du tok deg til til å svare så orntli... Nå går jeg hjem, må sove ut til jeg skal skjelle ut Microsoft når telefonen deres åpner klokka ni i morra!! Kan noen si DØD OVER MICROSOFT!?!?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...