Gå til innhold

Mysteriet om Keopspyramiden er løst.


Gjest

Anbefalte innlegg

Mysteriet med hvordan pyramidene har blitt bygget har man lurt på helt siden den egyptiske sivilisasjonen gikk under. Ikke engang Kleopatra eller noen som levde i antikken visste noe om det. Man har også i lang tid trodd at det har vert overnaturlige krefter inn i bildet.

 

De moderne teoriene, uavhengig av hvor realistiske de har vert, kan motbevises. Dette er den eneste måten pyramiden faktisk kan bli bygget. Det er også den mest realistiske og gjennomførbare teorien. Den har i tillegg til det, flere sterke bevis som man har oversett før. Alle puslespillbrikkene er endelig på plass.

 

Arkitekten Jean Pierre, har brukt de ti siste årene på å forske på hvordan pyramidene har blitt bygget. Endelig har vi løst det. her er en fantastisk dokumentar på nrk om teorien hans. Jeg anbefaler på det sterkeste å se den:

 

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/505518/

 

skriv gjerne hva dere synes her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja men det kan være de har bygget dem igjen. da kan de eventuelt finne at det er en annen type stein der eller noe. det er spennende i hvertfall. Det burde bli en sticky tråd her i historie-delen med interessante dokumentarer

Lenke til kommentar

... Så nå må han vente i mange år på å få tillatelse til å klatre opp? For å forklare et av moderne tiders største mysterium? Selv om Rae/ Ray/ Rie (?) fikk gjort det med gang? Han kan vel hjelpe han litt igjen... Og ta med kamera og alt som er så man får dokumentert.

 

Dessuten var det jo grafitti og avmerkinger inni det rommet, så en verdensførste var det vel ikke, men kanskje fra et vitenskapelig ståsted...

 

Interessant dokumentar, så hele. Ble litt fascinert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...