Gå til innhold

Noen som har testet Navigon til Iphone?


Dinsdale

Anbefalte innlegg

Tom tom er ikke de eneste. Navigone lanserte sin 18 juni med kart over det meste.Ca 1 gig stort program. Bør man vente på tom tom? Navigon ser jo veldig bra ut. Jeg spør vel egentlig om dette er bedre enn det som kommer tom tom, men det vet jo ingen nå. Og de koster 519 så det er jo ikke bare å handle for å teste på en måte.

 

 

Brukeromtale her

 

Kan virke som om at dette er en god liten navigatør. Om man får en telefon mens den er på, slå appen seg av og deretter på igjen når samtalen er over. Dette er jo litt dumt siden den bruker ca 20 sekunder på å finne nytt signal og det kan jo være et styr om man navigerer i en by. Men som omtaler påpeker er jo dette mest sannsynlig en begrensing lagt av Apple. Det beste hadde jo vært om samtalen kunne taes i selve appen.

 

Ellers kan man høre musikk mens den er aktiv, men musikken skrus ikke ned når man blir fortalt hvor man skal. Det kan resultere i at denne kan bli høy om volumet er høyt. At den lynraskt kalkulerer ny rute om man gjør feil er jo også bra.

 

Som omtaler sier er dette meget bra for å være første versjon, og kun små mangler finnes. Nå har vi jo ikke sett tomtom sin ennå, så det blir spennende. Regner også med at dockingen som forsterker gps-signalet som tomtom kommer med, også kan brukes her da denne jo må være uavhengig av software. Omtaler nevner jo at signalet var litt svakt noen ganger.

Endret av Dinsdale
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...