Gå til innhold

Hvor kan jeg kjøpe billigst Xbox 360 Elite?


Roug

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har nettopp solgt min PS3 og skal gå til innkjøp av en Xbox 360 Elite, har sett litt på forskjellige steder, elkjøp, elprice, expert, gamestop og spaceworld, det finnes jo veldig mange andre steder man kan kjøpe en xbox også, men er det noen her som vet om jeg kommer til å finne den billigere enn 2699 kr i Norge?

Endret av Roug
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du bør tenke på Gamestop-tilbudet hvis du skal ha en Elite. Hvis du selger spillene som følger med (4) får du sikkert flere hundre kroner + at du får 3 mnd. Live. Du får også et gavekort som du kan kjøpe spill til 360n med.

 

Og du får en mye kulere farge.

 

:)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Edit: On topic, jeg kjøpte en ny elite fra ebay til 1000,- blank. Vel og merke uten hdd/kabler, men den jeg hadde fikk rrod. Sikkert ikke helt det du var på jakt etter, men en god pris var det allikevel

 

Kommentar til sletta innlegg er fjerna.-ttt

Endret av Slettet-qfohT7
Lenke til kommentar

Jeg synes RE5-Xboxen er grisetøff, så tøff at jeg hadde betalt litt ekstra for å få en slik! Absolutt et godt valg om du vil ha den høyest spesifiserte 360en. Personlig ser jeg Pro-utgaven med 60GB disk som det ideelle valget.

 

 

Off-topic prat er fjerna.-ttt

Endret av ttt
Lenke til kommentar

Ein god del innlegg som gjekk off-topic er fjerna. Denne tråden handlar om "Hvor kan jeg kjøpe billigst Xbox 360 Elite?", så då diskuterer vi det. Salstal og piratkopiering kan diskuterast i eigne trådar.

 

edit: Eventuelle tilbakemeldingar på moderering kan dykk ta på PM til meg. Dette er off-topic i tråden som blir moderert.

Endret av ttt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...