Gå til innhold

Valget mellom to sykler(egentlig flere)


bill-door

Anbefalte innlegg

Hei, trenger litt hjelp til å bestemme meg. Jeg har søkt og vandret rundt på alle sykkelbutikker i byen(Bergen) og har funnet to sykler i ønsket prisklasse(ca 5000..helst litt mindre). Sykkelen skal bli brukt til sykle i byen(Oslo), og skal kunne brukes til langturer i Norge og Danmark.

 

Sykkelsenteret har Scott Sportster P45 til 4500kr.

http://www.sykkelsenteret.no/shop/productD...ogDirectoryId=3

 

Den virker veldig grei, men synes det er litt unødvendig med demper. Ut fra det jeg har forstått så er det ikke nødvendig med dempere hvis man hovedsakelig skal bruke sykkelen til å sykle tur(asfalt/grusstier)...eller? og det vil føre med seg mer vedlikehold.

 

Den andre jeg har sett på er Kona Dew på Sykkelbutikken i Bergen. Klarer ikke å finne den igjen på nettsiden. Den skulle ligge rundt fire tusen, men så på en nettbutikk at den er priset til 3300kr. Kan hende det var noe mer enn Dew den var kalt, kanskje Dew Plus?

 

men så har de også Kona Dr Dew(2007- modell) til 5999kr(tidligere 8999kr). Det er litt dyrere enn ønsket, men det frister veldig. Noen som synes dette hadde vært et godt kjøp?

 

Og har også funnet en billig sykkel på G-sport. Kampanje på Diamant Mixed Cut 40.00. Koster normalt fire tusen, men er nå 2500. Vil den holde på langturer, og hva ofrer jeg i forhold til de andre syklene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok helt unødvendig for deg å ha dempegaffel, og det er bra for da er det bedre gir og sånt enn en sykkel med dempegaffel.

 

Mekaniske skivebremser er jeg litt skeptisk til men, for de er faktisk dårligere enn v-bremser.

 

Mitt råd er å kjøpe en komplett hybrid pga. langturene med skjermer og bagasje brett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...