Gå til innhold

[Løst]Trenger hjelp til å identifisere teknikk


Anbefalte innlegg

Det er en teknikk jeg har sett mye brukt på professionelle nettsider i det siste, men jeg er usikker på hva den kalles, om den har noe speielt navn i det hele tatt. Er uansett usikker på hva jeg skal søke etter på Google for å finne ut mer.

 

Teknikken jeg snakker om kan man se på for eksempel Joomla.org. Nærmere bestemt, hvis du ser på bakgrunnsbildet som er bakgrunnen til hele siden, så er det ikke delt opp i flere biter, men ett stort bilde, som etter hva jeg har forstått, tilpasser seg etter brukerens oppløsning.

 

Så det jeg lurer på er hva denne teknikken kalles, slik at jeg kan søke meg frem til mer informasjon på Google, eventuellt om noen vet om noen gode sider for å lære om dette, så hadde det vært flott også! =)

Endret av Scorix
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du ser på det bildet jeg linka til (Link), og trykker på det så det blir full størrelse, så ser du at det er 1310x700 px stort, og på min skjerm i hvertfall, så er det ikke stort nok til å fylle skjermen. På selve nettsiden er det allikevel stort nok. Får man til det kun ved å bruke bagckground image sånn som du foreslår?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...