Gå til innhold

TES: Alternative måter å bli kvitt vamp-sykdommen


Anbefalte innlegg

Våknet plutselig opp en dag og skulle fikse noe på rustingen min da.. hva pokker har fyren min fått røde øyne?! Yay jeg har blitt ekte blodsuger... Visste ikke noe om dette med att man blir sjuk over tid så kom jeg på att jeg tidligere hadde drept en vampyr i Memorial Cave før jeg fant ut att Order of the Virtuous Blood questet var way over my head som lvl 2 og løp ut med skjelleter og firespells flyvende etter meg. Men jeg hadde fått tid til å rote rundt i inventoryen til han gjøken jeg drepte og klarte å bli smitta. Å være vampyr er rett og slett noe DRITT! Er kansje en fin ting hvis jeg skal raide noen huler men ble ganske fort mektig lei av å gå rundt å se ut som om jeg har spedalskhet, ikke har jeg noen skjult fetish for å snike rundt å tappe blod fra uteliggere heller slik at jeg slipper å bli solbrent! Dessuten er anti-vampire questet noen nivåer over min lvl 2 char (lvling tar veldi lang tid med OOO og KCAS, kansje jeg ikke dreper nok?). Men uansett spørsmålene tilslutt ut i fra min fortelling er:

 

Alternative kurer til anti-vamp questet?

Grei måte å gå raskt opp i lvl slik att jeg kan renske noen huler å få tak i noen hi-quality sould gems til trollkjærringa?

 

Mistenker att tregheten i lvling er pga jeg loffer mest rundt å spionerer på damer som prøver å bli kvitt rottene til naboen istedenfor å kjøre øksa i hodet på troll.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

liker du ikke vampirer ? makan alltså,er ju gøy :D

 

veit to(3) raske måter, med vile-lair dlc kan du kurere vampirism når du måtte ønske, koster en del septims men uten att jeg prøvd det,er purge blood salt og kurerings pillar, eller hva man nå ska kalle det,der uansett om du kjøpt noe til vile-lair.

 

b&m bravil seller cure vampirism potions om du er på pc,er kostbare dog.

Og pc har konsol kommando som fikser det men for det må du på uesp eller noe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...