Gå til innhold

FIFA 10: Den Gigantiske Tråden


Hvilken versjon skal du ha?  

490 stemmer

  1. 1. Velg blant alternativene under

    • PlayStation 2
      6
    • PlayStation 3
      239
    • PlayStation Portable
      1
    • PC
      22
    • Wii
      3
    • DS
      1
    • Xbox 360
      176
    • Mobil
      1
    • Skal ikke kjøpe FIFA10
      41


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Satt og lekte meg litt i et par kamper nå, og fikk noen morsomme situasjoner:

 

Keeperen imponerer like mye som han gjorde på 09.

De fikser nok på dette gjennom en patch, eller så er det fikset allerede ved release. Når det er sagt, så gjøres det slike tabber hos svakere keepere. Se på Ronaldo sitt andre frispark mål i Champs League på tirsdag (sjekk på youtube).

 

Personlig så har jeg ikke fått prøvd demoen, men ser veldig bra ut. Blir bare mer spennende å spille når jeg får spillet. Ser ut som skytingen er langt bedre enn på 09. Også hele gameplayet. Kjempebra med en skikkelig treningsmodus også! Nå kan man trene på innlegg. Så er det flott at man kan filtrere ut de beste lagene når man søker spill. Gidder ikke møte Barca og Real (som blir spillets "United" i 09). Man kan visstnok filtrere ut 5 stjerners lagene. Helt topp hadde det vært om man kunne filtrere bort enkelte lag.

Lenke til kommentar

Sant det. Men kjedelig hvis tilfeldigheter skal avgjøre en "seriøs" kamp, og ikke ferdighetene til de som spiller.

 

Husker vi var 8 stk som hadde en fifa liga over en helg. I den siste kampen min mot en som hadde like mye poeng som meg, leda jeg 4-0 til pause. Så fant han plutselig ut at keeperen min aldri tok ballen når han tok ett ganske så hardt "innlegg" fra midtbanen. Keeperen bokset ballen i tverrlegeren så den gikk i mål 2 ganger. 2 ganger gikk den rett over keeperen som bare stod der. Etter det var jeg så forbannet på at han brukte bug, så spillet mitt gikk til helvete så jeg tapte 4-6. Var 5 minutters omganger, han puttet 6 mål fra spillets 65 minutt.

 

 

edit; Forferdelig norsk. Sliten etter 11 timer på jobb.

Endret av Ziuuung
Lenke til kommentar

Prøvde PES-demoen, og du verden det var trauste greier. Flyten er ikke-eksisterende, animasjonene var latterlig dårlige, det finnes under fem finter i hele spillet og det går omtrent like fort som å spille med platåsko i en hengemyr. Skuddene er også abnormt harde, som blir en sterk kontrast når man ser på at alt annet går saktere enn størknet sirup. Merket at jeg savnet fintene og farta i spillet med en gang. Prøvde bridge på den første spilleren jeg møtte en mot en, og hva skjedde så? Spilleren min moste ballen langt oppover banen og ut til keeperutspark. Drittspill! Kontrollene henger ikke på greip. :p

 

Pluss for grafikken, som er grei nok. Fortsatt litt mye plastlinafjes, men spillerne ser virkelighetstro ut. Torres ser ut som en ape, og det stemmer jo ganske bra.

 

Blir helt klart FIFA i år. Hvis jeg fikk velge mellom FIFA-demoen og fullversjonen av PES ville jeg mest sannsynlig valgt FIFA-demoen, for den har så langt vært en eneste lang orgasme å spille, og det som ikke er så bra blir antakeligvis fikset på før spillet treffer hyllene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...