Gå til innhold

Den store Monkey Island tråden! :Spinner Cay 20. AUG


Anbefalte innlegg

Jeg kom meg gjennom på ca 3 timer uten å bruke hints, da utforsket jeg også så mye jeg kunne ;) Var kjempeartig!

 

Ja, det var et puzzle jeg slet med, men ellers var det beint frem og logisk. Litt for enkelt kanskje. Men for all del, det var artig å bruke noen timer på apeøyna igjen. Så nå må LucasArts bare se til å slippe remake av MI1, og så får vi se på prisene på de andre klassiske eventyrspillene som blir lagt ut på han Steam. Dette kan kanskje endelig bli høsten der jeg begynte å spille spill igjen. Det har jeg egentlig ikke (med unntak av Football MAnager) gjort på mange år...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
...men ellers var det beint frem og logisk. Litt for enkelt kanskje...

 

Telltale har sagt på forumet deres at det vil bli vanskeligere etter hvert. Det er logisk også når man tenkter på det; Hvert MI spill har hatt et relativt enkelt førstekapittel, og etter hvert blir det mer og mer innviklet! =)

Lenke til kommentar

Oi, denne var j.. bra. De klarte faktisk å få m1 og m2 feelingen tilbake med en gang i start sekvensen .. prøver å knipse "sna.. sna.. *Smock*" og så title melodien.

 

Spillt chapter 1 ferdig nå, når jeg forstod slutten nærmet seg håpet jeg på at det ikke var slutt. Gleder meg stort til fortsettelsen og håper på samme kvaltitet mellom hele. Jeg ønsker også å dra frem bra stemme skuespill samt gode animasjoner.

Lenke til kommentar
Til dere som har spilt hele episode 1 nå :  

 

 

 

 Den U-Tuben du bruker i rifla på slutten, Tenkte automatisk på youtube. så er jo scenen der ganske youtube typisk også , om dere skjønner? :) hehe

 

Tipper det er det som er meningen også. Prøv å uttale u-tube på engelsk. Så prøver du å uttale YouTube på engelsk... Og hva med når du prøver å bruke den på ting den ikke skal brukes på? I don't think he/she will amused by my u-tube offering.

Lenke til kommentar
Enig at spesielt  adventurespill ( å rts ) tar seg godt ut i 2d . Jeg liker også grafikkstilen de har brukt i Runaway serien med 2d /3d hybrid av noe slag.  

 

Faktisk synes jeg A Vampyre Story hadde en særdeles finurlig løsning på dette. 3d-figurene har et helt klart 2d-preg. Så jeg er spent på Ghost Pirates serien til Autumn Moon.

 

Når det gjelder foregående spoiler

 

 

Har jeg litt troen på at det enten er Wally (grunnet at piratjegerenb ble nevnt med rødt hår (og så står det følgende på WikiPedia: Wally is planned to return in Tales, this time as part of Guybrush's captain crew.), men det kan også være Carla the Swordmaster. Kanskje jobben hennes fra tidligere spill ikke var "cushy" nok. JEg er også spent på om vi treffer på El Pollo Diablo i dette spillet

 

Edit: Så jeg har da dekket de to som andre tror. Håper (og tror) dog at Telltale overrasker med noe helt annet. Kanskje et tidligere spøkelse eller noe som grunnet The Pox of LeChuck har fått liv. Guybrush har jo truffet på et par sinnsyke spøkelser i sin tid

 

Endret av Onkel Kompost
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Det stemmer :)

Så belag deg på en del irritasjon og stor glede når du omsider finner ut at kasserollen skal brukes som

hjelm

.

Flotte spill med herlig atmosfære og musikk.

Lenke til kommentar
2D kommer alltid til a ha en spesiell plass i mitt hjerte.. Jeg foler det er mye bedre for fantasien og atmosfaeren enn 3D..

 

Det som er så unikt med f. eks Monkey Island 3 er at grafikken og hele atmosfæren er tidløs. Man kan spille det idag og 30 år fra nå av å synes det er like fantastisk.

Å skape hele den "tidløsheten" i 3D kan ikke være lett siden det er i en levende utvikling, men jeg synes Telltale har klart seg ganske bra å skape seg en lignende standard for sine spill! =)

 

EDIT: Lucasarts har avslørt hva "The Secret of Monkey Island: Special Edition" kommer til å koste; smålige 9.99$!

Spillet blir sluppet på PC og XBOX Live via nedlastning.

 

 

Jeg står klar her med lommeboken den 15. juli. :p

Endret av OCKi
Lenke til kommentar
EDIT: Lucasarts har avslørt hva "The Secret of Monkey Island: Special Edition" kommer til å koste; smålige 9.99$!

 

A)I! Det var prisen sin det. Jeg regner med at den må kjøpe via Steam da. Det er i alle fall det de skal bruke for å slippe de andre LucasArts-klassikerne som Indiana Jones - Fate of Atlantis og The LAst Crusade. Og på steam er det vel fremdeles slik at de mener 1$ = 1 euro? I alle fall, det er fremdeles ingen ublu pris. Det ligger vel under 100 kroner.

 

Til den andre brukeren (Raude) som lurte på hva som var spesielt med Special Edition. De har pusset opp grafikken, gjort det om til tale. Og om du ikke liker grafikken kan du med et tastetrykk gå tilbake til originalgrafikken, men fremdeles beholde talen. Det er jo et magisk spill.

 

Edit: litt spesifisering.

Endret av Onkel Kompost
Lenke til kommentar
Ohh, slik å forstå :) Føler det straks ble ganske aktuelt. Så genialt det er mulig med grafikkskifte , tilfredsstiller 2 sider  :cool:

 

Jepp. 2d på begge mulighetene, men en litt mer strømlinjeformet, og en av det gode gamle slaget. Jeg håper at de fortsetter med slike Special Editions. Hadde gjort seg med MI2 i samme leia også. Jeg fant ingen kilder på prisen, men det må jo ha kostet litt når man har med voice-acting og forbedret grafikk, sånn sett er jo 9.99$ sinnsykt billig...

Lenke til kommentar

Passion, its all about the passion ;)

 

Edit:

 

Passion (from the Latin verb patior, meaning to suffer or to endure, also related to compatible) is an emotion applied to a very strong feeling about a person or thing. Passion is an intense emotion compelling feeling, enthusiasm, or desire for something. The term is also often applied to a lively or eager interest in or admiration for a proposal, cause, or activity or love.

 

Edit 2 :

 

det er så og si umulig å finne et eneste hint om handlingen i the siege of spinner cay . hva tror dere vil skje i neste episode?

Endret av Raude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...