Gå til innhold

Trenger sommerjakke. Tips?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Men jeg har planer om å kjøppe meg en fin jakke som jeg kan bruke nå når det er sommer. Men jeg aner ikke hva jeg skal se etter. Noen som har tips?

 

Er en gutt på 18. Har lite penger så jakka bør være av den billige sorten. Den må stå i stil til andre klar jeg bruker, som er olabukser og hettegenser/collegegenser. 

 

Er ikke noe inne på mote så stiller ganke blankt her...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, siden du spør etter tips om hva du skal se etter, bør du selvsagt se etter noe lett, liker du farger? selv ville jeg kjøpt noe helt farget uten noen kombinasjoner, hvorfor det veit jeg ikke, men tipper det er det jeg liker mest ved sommerjakker.

ville også kjøpt en jakke med casual look som går med dongeri\joggebukser i samme slengen

Lenke til kommentar

Jeg var på butikken vi kjøper arbeidsklær hos her i vår en gang, og kjøpte meg en Fristads soft-shell jakke, den har jeg gått med veldig mye, senest i går på utekonsert her i Bergen. Den funker til det aller meste, er veldig lett og tynn, men holder på varmen når det er litt kaldt, og den er ikke så veldig varm når det er varmt ;)

 

Og den ser veldig ok ut, ser at bildet ikke yter den rettferdighet, hehe, det ser jo nesten ut som en boblejakke på bildet. Virker foreløpig som den vanlige gode Fristads kvaliteten. Den koster dog rundt 600kr, men jeg er fornøyd og kan anbefale den.

 

EDIT: Er forresten en meget genial mp3spiller løsning på lommene :)

Endret av grovetussen
Lenke til kommentar

Mulig den jakken fra Fristads er kjempepraktisk og i god kvalitet, men fra et moteperspektiv er den jo helt urelevant. Det er dog litt vanskelig å komme med anbefalinger når trådstarter går med hettegensere til vanlig, fordi det er et plagg som ikke ser bra ut uansett hva man kombinerer det med.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig er jeg serriøs. Det er mye mer casual enn f.eks skjorte, cardigan og slips osv.

 

EDIT: hmm, var jaggu ikke lett å finne noen bilder av det nå. Kanskje jeg som var litt for snarttenkt også og mente zip-ups+skjorte+slips i mangel av bedre ord for zip-up, du skjønner hva jeg mener?

Endret av AnewZ
Lenke til kommentar
når trådstarter går med hettegensere til vanlig, fordi det er et plagg som ikke ser bra ut uansett hva man kombinerer det med.

 

bull, hettegenser, skjorte og slips er hvertfall sykt kult. Men kanskje ikke akkurat det han går i.

HAH! Jeg trudde du visste bedre AnewZ. Første som slo meg var at det var en dårlig spøk, men ser at du mener det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...