Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

hvodan skal man kjøre inn yamaha dtr 09


Anbefalte innlegg

Hei

for noen dager siden leste jeg om en som hadde en yamaha dtr og greide å få den opp i 60 (originalt)! Han mente at det kom an på hvordan man kjørte mopeden inn. Han sitt forslag var å kjøre ganske sakte og forsiktig i starten også gi på på slutten. så her er spørsmålet er det en spesiel måte man skal kjøre dem inn eller er dette bare kødd? :hmm: har ikke så god peiling :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hør med forhandler om innkjøring :) de vet det. kanskje det står noe i instruksjonsboka og. det blir sagt mye rart om innkjøring ;) noen sier du skal kjøre den inn hardt fra første stund osv for da blir den kjappere ol. rådet mitt er å ta det rolig og varme den godt før du begynner å kjøre. pass på at den ikke sliter opp baker ol. IKKE ha med deg passasjerer. ta det rolig :)

Lenke til kommentar

kjør ROLIG i begynnelsen. Ikkje dra den ut på turtall. Gjør du dette risikerer du å skjære den... etter rundt 250 km kan du begynne å kjørel litt meir variert. Kjør den litt på høyt turtall og litt på lavt. Men hør med forhandler, han har best peiling :)

 

Og det er samme kordan den går orginalt :p det første du bør gjøre når den er kjørt inn, er å hive på effektanlegg ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...