Glassflasken Skrevet 29. mai 2009 Del Skrevet 29. mai 2009 Hvis du steker bananene først, evt i meierismør, eller i olje, så kan du helle over en god slump bananlikør og la bananene surre litt til "sausen" er blitt tykk. Deretter kan bananene spises med krem eller vaniljeis til. Snadder! Ingredienser banan smør/olje evt bananlikør sirup/honning Røre: 1 dl mel 1 dl vann litt salt 1 egg litt sukker Fremgangsmåte Rør først sammen mel, vann og salt. Videre egg med litt sukker til det stivner. Bland så forsiktig disse sammen til en fin røre. Dypp så hele bananer i røren og oppi frityren. Når den er gyllen ta den ut og smør sirup/honning over. Nyt! skjønte ikke helt? Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 29. mai 2009 Del Skrevet 29. mai 2009 (endret) Jeg anbefaler deg et google-søk på ordet "fritere", eventuelt "frityr". Endret 29. mai 2009 av Andreasfe Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 6. juni 2009 Del Skrevet 6. juni 2009 Dette er kanskje den enkleste måten. Det var hvertfall sånn vi gjorde det http://www.youtube.com/watch?v=6K487qchUBc Lenke til kommentar
Glassflasken Skrevet 6. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 6. juni 2009 nei.. jeg prøvde og fritere ved pannekakerøre å jeg veltet halve olje som var stått på maks i 7 minutter rett på benet så har MASSE blemmer nå -.- Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 6. juni 2009 Del Skrevet 6. juni 2009 "Bannanhuer" ville Karl Reverud kalt dere.....kødda , banan er keeeeegt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå