granny Skrevet 29. mai 2009 Del Skrevet 29. mai 2009 Hei. Skal ha en sommerfest i slutten av juni, og har tenkt å servere reker samt spekemat til de som ikke er så begeistret for reker. Hvor mye reker bør jeg beregne? Lenke til kommentar
riroil Skrevet 29. mai 2009 Del Skrevet 29. mai 2009 Ca 0,3- 0,4 kg pr pers pleier vi å regne. Da blir det litt til overs til knasking. Lenke til kommentar
granny Skrevet 1. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 1. juni 2009 Tusen takk skal du ha Lenke til kommentar
stasomfaen Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Husk at ca 30 % hvis jeg husker riktig, er svinn... DVS at du bør plusse på 30 % ? Hvis man tenker på bare kjøtt her? Eller hele reka? Lenke til kommentar
granny Skrevet 20. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 20. juli 2009 Litt seint nå :!: , men kjøpte heldigvis inn en del mer så det holdt - men ikke mer en nesten akkurat... 15 kg på 35 stykker der ikke alle spiste reker, men kylling i steden. Så VELDIG lurt å regne litt mer ja... Lenke til kommentar
Bthegreat Skrevet 3. november 2009 Del Skrevet 3. november 2009 Ser det er litt sent, men til neste gang: butikker pleier å anbefale 500g per pers, gjerne litt ekstra på totalen! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå