Marbyz Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 Jeg spiste nettopp et par ringer rå løk, ustekt med andre ord. Er dette farlig? Smakte forjævlig om noen skulle lure.. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 Jeg spiste nettopp et par ringer rå løk, ustekt med andre ord. Er dette farlig? Smakte forjævlig om noen skulle lure.. Huh, hvorfor tror du dette skal være farlig forresten? Rå løk er svært vanlig å bruke i matveien så jeg vil tro de aller fleste her vet hvordan det smaker. Lenke til kommentar
Marbyz Skrevet 22. mai 2009 Forfatter Del Skrevet 22. mai 2009 (endret) Har ikke peiling på hvorfor det skal være farlig , men smaken sitter i kroppen ca. 30 minutter etter jeg spiste det. Leste også et sted at rå løk gjorde noe med blodet slik at det ble for tykt. Ble litt redd fordi jeg ikke vet hvilken type løk det var, tror den var litt hvitaktig Endret 22. mai 2009 av Novair Lenke til kommentar
Hammarhaus Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 Smakte forjævlig om noen skulle lure.. Synes det er utrolig deilig, jeg Bruker det som pålegg ofte. Lenke til kommentar
Marbyz Skrevet 22. mai 2009 Forfatter Del Skrevet 22. mai 2009 Smakte forjævlig om noen skulle lure.. Synes det er utrolig deilig, jeg Bruker det som pålegg ofte. Å fytti, Smaken sitter fortsatt i kroppen, får frysningen bare ved tanken.. Stekt løk derimot! Lenke til kommentar
Vertical^ Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 (endret) Min lillebror elsker brødskive med roastbeef og en del løk på toppen. Han synes det er veldig godt. Jeg liker det ikke derimot Endret 22. mai 2009 av Vertical^ Lenke til kommentar
marama Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 for noen år tilbake spiste jeg løk som andre spiser eple, så om det er farlig. neh klarer ikke å spise så mye nå men elsker rå løk. Lenke til kommentar
formann Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 Chicagobrød med 2stk wiener og 1/3 hakket rå løk er snadder. Ikke noe farlig med løk. Hvitløk er mye sterkere, men heller ikke den er farlig. Et tips til god dip er å finhakke en hvitløk og ha det i en boks med rømme. Snadder. Lenke til kommentar
Dandor Skrevet 23. mai 2009 Del Skrevet 23. mai 2009 Er nok helt ufarlig å spise rå løk i såfremt det er i normale mengder og du ikke er allergisk. Lenke til kommentar
imgaerion Skrevet 13. april 2011 Del Skrevet 13. april 2011 gammel tråd, men jizes... farlig?? Alt tyder på at det er sunt, har lest en del om at løk er bra på mange måter, styrke immunforsvaret, gunstig mot kreft(proaktivt) osv! Lenke til kommentar
Marbyz Skrevet 13. april 2011 Forfatter Del Skrevet 13. april 2011 gammel tråd, men jizes... farlig?? Alt tyder på at det er sunt, har lest en del om at løk er bra på mange måter, styrke immunforsvaret, gunstig mot kreft(proaktivt) osv! Jeg lever fortsatt i beste velgående! Lenke til kommentar
Mr.Duklain Skrevet 14. april 2011 Del Skrevet 14. april 2011 gammel tråd, men jizes... farlig?? Alt tyder på at det er sunt, har lest en del om at løk er bra på mange måter, styrke immunforsvaret, gunstig mot kreft(proaktivt) osv! Jeg lever fortsatt i beste velgående! Det er jo bra da ingen farlige bieffekter ? btw jeg elsker rå løk Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå