Gå til innhold

Er rå løk farlig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg spiste nettopp et par ringer rå løk, ustekt med andre ord.

 

Er dette farlig?

Smakte forjævlig om noen skulle lure..

Huh, hvorfor tror du dette skal være farlig forresten? Rå løk er svært vanlig å bruke i matveien så jeg vil tro de aller fleste her vet hvordan det smaker. ;)

Lenke til kommentar

Har ikke peiling på hvorfor det skal være farlig :wallbash: , men smaken sitter i kroppen ca. 30 minutter etter jeg spiste det. Leste også et sted at rå løk gjorde noe med blodet slik at det ble for tykt. :cry:

 

Ble litt redd fordi jeg ikke vet hvilken type løk det var, tror den var litt hvitaktig :D

Endret av Novair
Lenke til kommentar
Smakte forjævlig om noen skulle lure..

Synes det er utrolig deilig, jeg :)

Bruker det som pålegg ofte.

 

Å fytti, Smaken sitter fortsatt i kroppen, får frysningen bare ved tanken.. :no:

Stekt løk derimot!

Lenke til kommentar

Chicagobrød med 2stk wiener og 1/3 hakket rå løk er snadder.

 

Ikke noe farlig med løk.

 

Hvitløk er mye sterkere, men heller ikke den er farlig. Et tips til god dip er å finhakke en hvitløk og ha det i en boks med rømme. Snadder.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

gammel tråd, men jizes... farlig?? Alt tyder på at det er sunt, har lest en del om at løk er bra på mange måter, styrke immunforsvaret, gunstig mot kreft(proaktivt) osv!

 

Jeg lever fortsatt i beste velgående! :thumbup:

Det er jo bra da ingen farlige bieffekter :p?

btw jeg elsker rå løk :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...