Gå til innhold

BK: Blomste klisjeer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syntes det ble to stilige bilder :) Fikk kanskje som tidligere nevnt følelsen av at det var litt mye blomster.

Tror og det kunne blitt enda bedre om blomstene i midten hadde vært skarpere(gjelder mest for det nederste) slik at de hadde blitt et mer naturlig sted å feste blikket ;)

Endret av Cinque
Lenke til kommentar

Takk for kommentarer alle sammen.

 

Cuz: Zoom mens du tar bilde, er teknikken som er brukt, har ikke noe navn på den, men du må ha middels lange lukkertider sånn 1/4sek -> 1/20sek typisk. Stativ er en fordel.

 

Hmm for mange blomster sier dere.. Tja, er kanskje ikke veldig populært å luke vekk mange blomster i et naturreservat, men skulle jeg hatt færre blomster tror jeg jeg burde hatt mer brennvidde, ellers ville blomstene bare blitt noen få prikker i et stort ensfarget bilde, men kan prøve det neste gang.

 

Ang. Midtstilt blomst eller ikke; så startet jeg med sånn som dere sa, uten midtstilt blomst, men jeg syns ikke det ble noe veldig stilig. Så dermed gikk jeg over til midtstilt blomst som jeg personlig foretrekker, det er mulig at jeg missa litt på teknikken i starten og det derfor var grunnen til at jeg ikke syns det ble noe veldig bra.

 

Rasmus: Blomstene i midten er i fokus, men de blir ikke særlig skarpe p.g.a zoomingen som er blitt gjort. Men jeg er i og for seg enig, spesielt på bilde nr.2.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...