Gå til innhold

Problemer med Shuttle maskin


Anbefalte innlegg

Hei, har netopp gått til anskaffelse av en Shuttle SN41G2 men har store problemer med den. Nå og da får jeg bluescreens med forskjellige feilmeldinger. Som reget no_page_fault error. men jeg har ingen anelse av hva som er galt. Jeg sendte maskinen tilbake til norek for test, men de fant ingen feil, fikk den tilbake idag og like dårlig. De trodde det kunne være noen andre komponeter i maskinen men finner dette litt merkelig da:

 

Cpuen, en amd xp1700+ er vært brukt i en tidligere pc før og fungert fint der.

 

Harddisken en maxtor 80 GB er i maskinen nå, testet med en annen disk, samme problemet.

 

RAM: PC2700 512 MB. Testet annet minnebrikke fra nnen produsent på samme hastighet fortsatt samme problemet.

 

Noen som har noen idee om hva som kan være galt? Ble tipset om at en PC3200 brikke kanskje ville fikse problemet, da dette hadde fikset problemer i andre Shuttle maskiner som også var ustabile. Men finner dette litt merkelig da Shuttle maskinen bare tar 333 mhz og ikke 400 mhz ram.

 

Har lakt inn nyeste BIOS.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hassum"]Hadde samme problemet med et nForce2 hovedkort på jobben her om dagen. Fikset hele problemet med å bytte til PC3200 brikker av god kvalitet. Mitt inntrykk er at nForce2 kort kan bli utabile med minne av mindre bra kvalitet.

Dårlig at noen må trenge bedre minne, sitter selv med den verste PC2700 brikka, og heldigvis virker det her :)

Lenke til kommentar

Eneste jeg kan si er at jeg hadde et sant helvete med min i begynnelsen med frysing og restarting ut i ett....dette var med Twinmos 512MB PC2700.

Etter å ha prøvt "alt" så sendte jeg rambrikkene tilbake og byttet de i Twinmos 512 MB PC3200 med Winbond og maskina har vært stabil som fjell siden... :woot:

Lenke til kommentar

Dette er merkelig men sant. Jeg prøvde den alle første RAM brikken igjen i maskinen og satte den på 333 mhz. Det funket ikke, da fikk jeg feilmeldingen IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL.

Så satte jeg ned hastigheten på brikken til 266 og nå går den som en drøm. Ikke noen problemer med den i det hele tatt. Merkelig det her, da denne brikken skapte så mye problemer i starten. Orker ikke å stresse videre med det nå, kostet nok penger og maskinen brukes kun til server.

 

Takk for all hjelp og tips :woot:

Lenke til kommentar
...Ble tipset om at en PC3200 brikke kanskje ville fikse problemet, da dette hadde fikset problemer i andre Shuttle maskiner som også var ustabile. Men finner dette litt merkelig da Shuttle maskinen bare tar 333 mhz og ikke 400 mhz ram...

 

 

Hei, nettopp kjøpt samme kassa selv, og hadde av en eller annen grunn fått med meg at shuttle'n tok 400mhz så jeg kjøpte dette med.. mer ustabil maskin har jeg ikke vært borti! :D

 

men alt fikset seg når jeg testet med et par 266 mhz brikker

 

så at en pc3200 brikke vil hjelpe tviler jeg sterkt på! ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...