Gå til innhold

Tåler kulden i Norge ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er sikker på at de har spaniel der du bor også ;)

Du kan helt fint ha en tynnhudet Chihuahua der du bor, men da må du gjerne pakke den inn i klær :p

 

Når en hund er oppvokst på en kald plass, vil den automatisk tilpasse pelsen sin etter det. En tynn genser eller noe lignende kan være en fordel å ha på de kaldeste dagene. Særlig til småhunder.

Lenke til kommentar

Jeg har en rase som ikke har underpels, og bor ett sted hvor det blir tett ned i 30 minus om vinteren. Det går greit det, men om vinteren må hun være i bevegelse utendørs, med en gang hun sitter eller står stille ned fryser hun. Hun regulerer dette ganske godt selv, og det eneste problemet vi har hatt er når hun har vært veldig aktiv, feks i lek med andre hunder, da har hun lett for å få krampe når de slutter å leke. Så vi forsøker å holde ett jevnt og aktivt tempo. Også har vi kjøpt ett dekken vi tar på når det er på det kaldeste.

Lenke til kommentar
Leste av Cavalier King Charles Spaniel ikke tåler kulde så godt.

 

Vi fikk oss en liten cavaliergutt sist oktober, og kulde har overhodet ikke vært noe problem for han i hvertfall. Han har vært like aktiv og glad på tur hele vinteren. Og han elsker å løpe i snøen.

Kan ikke helt forstå at noen skulle mene cavalierer er spesielt utsatt i forhold til kulde, så lang pels som de har.

 

Kan også nevne at da vi kjøpte han (av en oppdretter utenfor Tromsø), spurte vi spesielt om kulde var noe vi burde ta hensyn til, men hun mente tvert imot at cavalierer takler kulde like fint som enhver annen langhåret rase.

Hun la til at det eneste vi eventuelt kunne tenke på, var å utstyre han med en form for "tursokker" dersom vi skulle gå på lange skiturer med mye skare/hard snø.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...