Gå til innhold

Sims 3-PC. Ikke over 9000.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Samboeren min ønsker seg stasjonær PC. Hun skal i hovedsak bruke denne til enkle oppgaver som surfing, nedlastning, skole etc. Som stor fan av Sims skal hun selvsagt kjøpe seg Sims 3 når det kommer i Juni. PC-en må derfor kunne kjøre Sims 3 best mulig. Vet at det kan være litt vanskelig å si sikkert hvor bra PC man trenger ettersom ingen har spillet enda, men hvis vi sier det så enkelt at hun skal ha en best mulig spill-PC til 9000kr må vel det være dekkende?

 

Har selv erfaring med bygging av PC, men denne gangen skal PC-en kjøpes ferdigbygd. Gjerne noe PC-konfigurerer-opplegg som det komplett har. Eventuelt noe annet ferdigoppsett som passer behovet hennes. Prisen skal være med skjerm på rundt 22", mens tastatur og mus kan være av den billigste sort.

 

Hadde vært fint dersom noen kunne kommet med noen forslag? Kanskje noen kan ta utgangspunkt i en Komplett-PC og si hva som bør endres på for å få best mulig ytelse. Er lenge siden jeg fulgte med på hardware-fronten, så har overhodet ikke peiling på hvilke skjermkort osv. som er bra.

 

Takk! :)

 

Edit: Fant denne. Hva tror dere om den? Kraftig nok? Andre forslag?

 

Edit2: Tok utgangspunkt i Komplett Gamer i05. La til 22" Benq-skjerm, doblet rammen til 4gb og byttet harddisk til 1tb. Ble da ganske lik pris som den fra multicom. Hvilken av disse er å foretrekke? Ser at Komplett ikke har som mulighet å velge Vista 64 bits. Er det et must for 4gb ram?

Endret av qweac
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...