Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ny "direktørbil" til pensjonist.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ellers kan jeg ikke si at jeg setter mye tillitt til en undersøkelse rundt leasingbiler som dere viste til tidligere her. Det avhenger av hvilke biler som blir mest leid ut og hvor mye de kjøres.

 

Og vel kollegaen er strålende fornøyd med Volvo kjøpet og før hørte jeg kun klaging på BMW 3 serien og MB Een, samt kommentarer som "Aldri mer".

 

Spør du meg, så er nå en undersøkelse hvor man har fulgt opp en større antall leasingbiler over lengre tid et bedre bilde av hvordan tilstanden er i det store og hele, framfor enkelthistorier som da mer eller mindre blir for stikkprøver å regne.

 

Vi snakker jo her om et gjennomsnitt av samtlige kontrollerte biler. Da kan man finne BMWer som har hatt både mange og få feil, som trekker både opp og ned før man finner snittet. Og det er jo dette man er ute etter å vite. Mandagsbilene - som den kollegaen din hadde - er jo tydeligvis unntaket fra regelen, når BMW gjør det såpass godt.

 

Ellers er det jo hyggelig at han er fornøyd med Volvoen sin. Uansett bilmerke er det kjedelig med ting som ikke fungerer skikkelig.

Lenke til kommentar

Theo:

 

MB E er jo taxibil deluxe, jeg tviler på at taxisjåfører digger en bil som har masse feil hvis det du sier er riktig.

 

Og var 3-serien kjøpt helt ny eller brukt? Isåfall hva slags personlighet var forrige eier? Hvis den var fabrikkny så har kollegaen din fått det råtne egget i kurven fordi jeg som har kjøpt en brukt ikke har sett på noe som helst problemer engang.

 

Angående Volvo så har jeg en bekjent som sliter med den :p Da kunne jeg ha dratt samme slutning som deg bare motsatt at Volvo er dritt. Men det er egentlig litt tynt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Har egentlig V70/XC70 mye feil og kvalitetsproblemer? Jeg kjenner flere som har disse bilene, og som ikke har særlig problemer. Jeg trodde dette med feil gjaldt i hovedsak XC90. Det som går igjen er at de ikke er fornøyd med verkstedene sine.

Lenke til kommentar

Stusset litt på den jeg også. Har selv XC70 og har hatt 3stk de siste 9årene. Og eneste gangene den har vært på verksted er for regelmessig service utenom en gang hvor det var en feil med airbagen, men det var kun en firmware oppgradering så var det fikset.

 

Har også hatt sommerjobb på et volvo verksted og iløpet av de 6ukene jeg jobbet der så kom det en taxi som hadde problemer med bremsene, de 20 andre hadde bare 150k og 300k service.

Endret av 2mmy91
Lenke til kommentar

Av de han vurderer, mener jeg S-klasse er det beste valget. Nydelig bil å se på og å kjøre, og lang ekstrautstyrsliste som burde dekke gadget-behovet. Kjøp gjerne lang utgave da den er penere enn kort, samt at benplassen bak er helt konge!

 

Snakker av erfaring, da pappa har denne, kjøpt fabrikkny for noen år siden. Anbefales!

Lenke til kommentar

Nå ble det mye utnyttig info her inne, men det får bare være.

 

Har fått e-post av min far. Han skulle kikke på de andre bilene jeg la med i mailen så har han også vært ute å prøvd A8'n og 7-serien og fått pris.

 

For å si det slik... fy helsikken for noen priser!

 

A8'n med utstyr havnet på 1.507.800

 

7-serien med utstyr havnet på 1.570.900

Lenke til kommentar
Ja, hva skjer med at jeg møter BMWer langs veien for tida? Har ennå til gode å få noen dokumentasjon, men såvidt jeg har hørt skulle alle vært på verksted?

Har vel med at bmw eiere er de som har mest kjøreglede etc (som VG har undersøkt flere ganger), vil no påstå at jeg ser flere vw og andre shabby merker på verksted enn bmw

Lenke til kommentar

Har ikke skjedd så mye nytt, men han snakker om at han er litt hekta på en gammel Rolls Royce eller noe, da jeg kan enkelt bringe hjem et flott eksemplar fra USA.

 

Han har forresten prøvd den nye Mercedes E250 og ble veldig imponert. Gamlingene fant massasjefunksjonen i setene som noe veldig nyttig :p

Endret av S-Line
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...