Gå til innhold

Reparere ødelagt glidelås


Anbefalte innlegg

Noen som vet om det går å reparere en ødelagt glidelås? Det er ingen synlige skader på glidelåsen, men når jeg drar den opp så holdes ikke "sømmen" seg sammen. Vil helst ikke kaste genseren, samtidig som det er litt håpløst å bruke flere hundrelapper på en genser til 500..

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Nei, der ikke galt. Regnet med det. Nå har jeg vært litt heldigere stilt, og hatt en far i norrøna, og de fiksa jo alt, fikk jeg hull så reparerte de klærene. Og da regner jeg med at de gjør tilsvarende hos kunder. Er jo en merkevare og er avhengig av fornøyde kunder begge to. Det er jo ikke billige klær akkurat.

 

Når det gjelder en genser til 500 kroner er jeg litt mer usikker. En genser til 500 kroner kan være så mangt, og er ikke så ofte ikkenorske firmaer har skreddere i Norge.

Lenke til kommentar

Jakken er nesten 5 år og jakken er så slitt at det er litt flaut å sende den til reparasjon. Men jeg liker jakken svært godt!

 

Det er vel nesten som kan redde deg i en eventuell reparasjon, men som sagt, hvis den ser rimelig slitt ut, og er mye brukt, vil det kanskje bli klassifisert som slitedel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...