Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

" Spør pick up artistene " på kvinneguiden..


Anbefalte innlegg

Enkelte områder av dette syntes jeg har mye for seg. Fordi det går på grunnleggende sosiale egenskaper mange menn har gått glipp av på veien. Om dette kan hjelpe menn som føler seg totalt hjelpeløs på sjekkemarkedet er det bare en bra ting.

 

Men denne posten ble for rar for meg. Når jeg som jente (som med tiden har blitt ganske interessert i miljøet) finner det sært er det tydelig at de har misset. Er noe med valg av ord og formuleringen av innlegget som blir for kleint for meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men alvorlig talt, gutter. Blir dere (PUA-boys) ikke litt flaue når dere blir representert av to sånne klysete og hovmodige karer som det der? Eller har de presentert kjernen av PUA?

 

Jeg synes i hvert fall de framstilte seg selv som temmelig ufordragelige.

 

I aller høyeste grad...

Lenke til kommentar

Må si og innrømme at TVA_Oslo har vært litt for bråkjekk på kvinneguiden.no. Det hjelper ikke å gå inn på et forum for kvinner. For å bevise at vi innenfor PUA kjenner damer så mye bedre . Da driter man seg ut . Det blir som å gå til en dame å si at jeg er så jævlig deilig og spørre hvorfor hun ikke vil ha meg. Vist man kan PUA , så trenger man ikke å gå til kvinner for å få annerkjennelse for sin kompetanse.

 

Mange kvinner har ikke forståelse for PUA og makten bak . Jeg har mange jente venner og noen av dem kan jeg diskutere dette tema med . Fordi dem er ærlig og kan si at jeg ligger langt foran andre gutter . Fordi jeg har tatt denne kunnskapen til meg. Hun vil ikke likte meg godt vist jeg kom til henne for å si at jeg kunne lese tankene hennes og vet hvordan kvinner er. Vist man legger ting fram på en ærlig , strukturert , ydmyk måte som viser at man er ikke på leting etter på bevise noe. Tar damer det positivt imot.

 

Vist man er rik og har masse penger. Har man ikke behov for å gå til andre å skryte om dette.

Lenke til kommentar
Denne dokumentaren viser egentlig alt som finnes innen "PUA":

 

http://video.google.com/videoplay?docid=61...es+of+seduction

Ikke relevant for min post.

 

Jeg føler det sånn som de over her sier det. Man får mer respekt av å være litt mer beskjeden. Jeg vet at PU-læren sier at en ikke skal være beskjeden, men det kan åpenbart misforstås. Å presentere seg som den andre partens overmann er ikke en god strategi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...