Krankemot Skrevet 30. april 2009 Del Skrevet 30. april 2009 Jeg ser overalt folk som liker rødvin, men jeg kan ikke fordra det... Hvordan er den beste måten å lære seg noe man ikke liker? For min del gjelder det samme makrell i tomat og surkål. Er det best å bare tvinge det i seg til man liker det eller finnes det andre metoder? Lenke til kommentar
HValder Skrevet 30. april 2009 Del Skrevet 30. april 2009 Går greiest hvis du kan blande det med noko du liker, men det er kanskje litt vanskelig med makrell i tomat Surkål er jo tilbehør i ein middag, så bare bland det med noko anna. Ellers må du bare spise det til du venner deg til smaken. Lenke til kommentar
Heffer Skrevet 2. mai 2009 Del Skrevet 2. mai 2009 En gammel slager på å finne ut noe slikt er å teste det 5-10 ganger. 5 ganger med feks makrell i tomat, 10 ganger med rødvin, og hvis det er like jævlig første gangen som tiende gangen, så la saken ligge. Du kommer ikke til å like det uansett. Det sier min erfaring ihvertfall, ikke noen grunn til å klemme i seg ting man ikke liker. P.S. de gjentatte forsøkene burde komme så tett som mulig. God sjangs for at du liker rødvin etter ti glass til en middag. Lenke til kommentar
Petrvs Romanvs Skrevet 3. mai 2009 Del Skrevet 3. mai 2009 Rødviner er veldig forskjellig, men et tips er å ha riktig temp. på vinen så blir det ikke så mye unoter. Hvis en misliker noe så mye at en brekker seg så blir det verre, kanskje man skal holde for nesa og med det dempe intrykkene noget. Lenke til kommentar
Tygg3n Skrevet 4. mai 2009 Del Skrevet 4. mai 2009 No ser eg ikkje heilt poenget med å lære seg å like makrell i tomat, Men rødvin er jo greit å like Kjøp en flaske Arrow på polet, den er ganske mild smak på. Nyt flasken i hagen i finværet eller i ein anna fin situasjon. handler ofte like masse om assosiasjoner som smak. Men ellers er det jo det å begynne med ein mild type Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 4. mai 2009 Del Skrevet 4. mai 2009 Du kan jo alltid høre på polet, hva de vil anbefale for en nybegynner. Stort sett virker det som om forholdsvis søte hvitviner er greie å begynne sin vinkarriere med. Men, for all del, det er jo greit å være ærlig med seg selv. Selv om det kan virke sofistikert å drikke vin, så er det ikke noe poeng om du faktisk ikke liker det. Jeg tar glatt en rosa paraplydrink fremfor en tequila-shot. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå