Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Veninna mi blir mannipulert...


Gjest Guest_gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_gjest_*

Hun har blitt plaget av han i over 2 år, de har vært sammen tre ganger og hun hvet det ikke funker! Hun blir sjarmert i senk hver gang og jeg klarer ikke å forklare henne at han ikke er helt god i hue! (unnskyld meg!) Uansett hva som skjer er det hennes skyld, og hun tar han alltid i forsvar! De aller villeste ting klarer hun på en eller annen måte å dra over til "men det er ikke så rart han sa det da, jeg gjorde jo......" (han har sagt ekstremt stygge ting som hun klarer å vri om til at er hennes skyld) alt er liksom hennes skyld i hennes tanker!

 

Hva i allverden kan jeg gjøre for at hun skal komme seg vekk fra han? han drar henne også vekk fra oss...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_gjest_*
Er ikke så mye dere kan gjøre. Bare si sannheten slik dere ser den til henne. Resten må hun fint klare selv. Det er det som er så synd med slike manipulatorer.

Jeg ble litt sinna på henne en gang og sa det kanskje litt for strengt til henne. så hun ble jo helt knust å begynte å strigråte... Hun som var så sterk før! kunne aldri tro noen klarte å gjøre noe sånn med henne.... Hun blir bare mer og mer ødelagt vi har vært bestevenner kjempe lenge og jeg klarer ikke sitte å se på henne bli ødelagt. Noe må jeg vel kunne gjøre? Hva skal jeg si for at hun skal skjønne det?

Lenke til kommentar

Du kan prøve å forklare situasjonen. Gå i detalj om hva du mener er galt/manipulerende. Pek ut feil hun gjør, om hvordan hun setter seg i en posisjon som enkelte kan og vil utnytte.

 

Svakhet kommer innenifra.

Til syvende og sist må hun selv lære og innse livets harde lekser. Det fine er at akkurat du kan være en veileder for henne i denne tunge tiden. Kanskje du selv også vil lære en ting eller to.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Kjenner svært mange som har vært i samme situasjon. Inkludert meg selv. Eneste jeg har opplevd at jeg kunne gjøre er å si i fra at du syntes fyren ikke behandler deg særlig bra. Er dette en god venninne og fyren er åpenlyst idiot så syntes jeg det er greit å si i fra. Ellers ville jeg ikke lagt meg særlig opp i hva kjærester til venninner foretar seg.

 

Ville sagt at man ville være der for henne om hun ombestemte seg. Men mer kan du egentlig ikke gjøre. Min erfaring er også at slike ting tærer utrolig på et vennskapsforhold, og det er ikke alltid det er vennskapet som blir beholdt.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_gjest_*

Takk for svar, men nå har det gått skikkelig ille. Nå kan hun bare ha det så godt, nå var hun skikkelig dum... Stoor krangel, fordi vi tok opp at hun aldri hvar med oss, hun ble skikkelig sint spesielt på meg!

Sa noen skikkelig stygge ting til meg som jeg håper hun ligger å griner for i dag. Aldri sett hun så sint. Jaja... nå kan hun gå å grine til typen sin som hun sikkert blir lykkelig av i en dag eller to.... Hun har ingen venner igjen så.

 

Ikke at jeg hater henne, hadde hun gjort det slutt med han hadde vi sikkert vært venner igjen.

Lenke til kommentar

Et helt enkelt svar og det beste. Drit i vennina de , la henne løse sine problemer. Hvorfor skal du la hennes problemer bli dine og bruke masse tid og energi på dette . Hun driter seg ut og ser ikke dette selv.

 

Hun bruker deg til en venn som hun kan komme til deg med dine problemer . La henne gå ut på stupet alene. En dag vil hun skjønne det vist hun skjønner det.

 

Det er hennes egen feil , og da får hun ordne opp selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...