Gå til innhold

hjelp til kjøp av landeveissykkel


sonsim

Anbefalte innlegg

Hei. Siden jeg nettopp har gitt meg med håndball, og tenkte jeg at jeg skulle kjøpe meg en landeveissykkel for å opprettholde treningen. Men jeg kan VELDIG lite om temaet. Jeg har sett litt rundt og fant disse syklene:

 

http://www.bikeshop.no/aspx/produkt/prdinf....aspx?plid=5719

 

http://www.bikeshop.no/aspx/produkt/prdinf....aspx?plid=6953

 

http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=82209

 

Jeg lurer da på om jeg burde kjøpe noen av de, eller noe annet. Jeg har ikke lyst til å betale mer enn kr 9000. Jeg er også rundt 190cm og veier ca 75 kg.

 

Takker for alle svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg kjøpte min landeveissykkel (Scott Speedster S30 2008 modellen) så ble jeg anbefalt å ikke gå under Shimano 105 eller tilsvarende på utstyrsfronten. Dette er noe du og burde klare, i alle fall med tanke på at du er villig til å legge 9000kr i sykkelen. Hvordan den første sykkelen er utstyrt skal jeg ikke uttale meg om da jeg ikke har noe særlig kjenskap til det utstyret, men de to andre er litt for dårlig utstyrt etter min mening.

 

Jeg er forøvrig veldig fornøyd med min sykkel og kan anbefale den på det sterkeste. Ellers så er det ofte lurt og ta en runde hos dine lokale forhandlere og høre hva de har å tilby. I mange tilfeller kan du på denne tiden av året få en god pris på fjorårets modeller. Men som ofte ellers er det selvfølgelig mest for pengene hvis du kjøper brukt.

Lenke til kommentar

Den sykkelen så ut til å være en del bedre enn S30'en. Hvordan den er å sykle på må du jo nesten dra ned å prøve. Hvis den kjennes bra ut så er det nok et godt kjøp, men det er ikke vits å spare noen tusenlapper på å kjøpe en sykkel du ikke trives på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...