Gå til innhold

Heroes Season 4 "Redemption", diskusjonstråd rundt amerikansk sendeskjema


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sliter litt med å se hvordan han klone-duden skal ta sylar og peter alene...

Tenkte jeg og på. Han har jo mindre sjans enn en snøball i helvete.

 

Spørs om Sylar klarer å bruke evnene sine etter hjerneisolasjonen, da?

Endelig en god episode igjen. :)

Han klarte jo å bruke de når han brøt seg ut av muren som sperret han inne i kjelleren til Matt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja kan jo bli litt interessant duell dette. Ser liksom ikke helt for meg at Samuel har sendt en dude som ikke har nubbsjans heller da....

 

Han kan nok bli vanskelig å ta knekken på siden han trenger kun å sende kopiene inn i nærheten. Men er det begrensning på koss mange han kan ha?

Lenke til kommentar

Aah, endelig er Heroes på rett vei igjen, de to siste episodene har vært meget gode, og for første gang på lenge gleder jeg meg skikkelig til neste. :D Sylar og Peter er en herlig duo, og jeg virkelig elsket scenene med dem i denne episoden. Claire og Noah-opplegget er ikke såå interessant, men det blir jo spennende nok å se hva de gjør ut av situasjonen de har havnet i under jorda. :p

 

Hva klone-fyren skal stille opp med mot tidenes farligste kombinasjon Peter & Sylar kan jeg ikke helt se for meg, men tviler på at de får en direkte lett kamp. Han har nok noen ess i ermet.

Men uansett, ah, Peter & Sylar som team, dette har jeg drømt om lenge. :D

Lenke til kommentar

Er sesongfinale på tirsdag. De ville ha sesongfinalen nå, istede for å vente med å sende del 2 av sesong 4 til våren pga OL og sånt.

 

Forresten merkelig å se han som spiller The Hatian sammen med store kjendiser på disse Haiti-greiene for tiden. Han var med på både Clooney-showet og på den sangen som kommer nå.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Nei, det er ikke serieslutten. NBC har allerede "lovet" Kring at serien vil forsette til høsten. Men spørsmålet er mer om Heroes kommer tilbake til høsten, eller om den blir midseason.

 

Eneste jeg så og si likte var måten de håndterte Eli. Det med Claire følte jeg var veldig deja-vu, og det at de ikke har baller nok til å drepe av Sylar. Er så lei redemption-historiene til Sylar, blir som irriterende kløe.

 

Flere andre ting å jeg føler Heroes må fikse:

- Slutte å introdusere nye karakterer, når de samtidig har historier rundt de karakterne som har vært der fra før av.

- Stoppe med det som virker som ukontrollert tids-reising med tanke på Hiro. Selv om det virker som det kommer til å slutte for det meste, burde det begyne å bli noe mer "permament" på det.

Lenke til kommentar
- Slutte å introdusere nye karakterer, når de samtidig har historier rundt de karakterne som har vært der fra før av.

Godt å vite at jeg ikke er alene om dette, begynner å bli sykt lei av at de dreper karakterer etter en sesong. Folka fra sesong 1 har jo vært her hele tiden (hva i huleste skjedde egentlig med Micah?), mens de fra sesong 2 og 3 er drept. Jeg savner Adam og Elle, likte de to karakterene... spesielt Adam var underholdende. 24 holder også på denne måten, og jeg begynner å finne det idiotisk.

Lenke til kommentar

Savner Adam, men Elle syntes jeg kunne likesågodt ha blitt skrevet ut.

 

Micha drev en organisasjon sammen med Rachel Mills(fra en av websiodes-seriene) og dro etter det. Ingenting er blitt nevnt eller noe siden den tid, selv i tegneserien. Husk at det også hjelper å lese tegneseriene for å få "fulle" bildet, evt. sjekke opp den relaterte karaktern på disse Heroes-wiki`ene.

Lenke til kommentar

Siste episode av volume 5, "Brave new world" er laget slik at serien mest sannsynligvis er avsluttet...De har ihvertfall laget den slik at dersom NBC ønsker at de fortsetter, har de muligheten til dette ved å gå en helt ny retning, derav episode navnet, "Brave new world". Men tror dessverre at dette forblir siste episode av Heroes.

 

 

 

 

Episoden slutter da Claire viser hva hun kan gjøre til tv-teamet. Det at nå verden blir klar over hennes og evt. andres "abilities" gjør at serien tar en helt annen retning. Har alltid fokusert på å skjule dette for omverdenen og dette var\er jo hovedoppgaven til the company.

 

Opprinnelig er dette noe som skulle skjedd allerede i 2 sesong. Men pga denne streiken så snudde de på hele historien og de fortsatte i samme retning som tidligere..

 

Om det skulle være en serie finale kunne de allikevel hatt baller nok til å drepe en\flere av hovedkarakterene. Men alt i alt, er ikke den værste serieavslutningen som har blitt vist på tidligere. Har jo opplevd at serier bare har blitt kuttet uten en skikkelig avslutning.. Denne episoden er til å leve med, samtidig som det hadde vært interessant å se hva de kunne fått til videre med denne nye retningen...

 

Endret av Zungam
Lenke til kommentar

Jeg er så og si 90% sikker på at Heroes vil returnere til høsten, kan dog ikke si det samme for Chuck. Å avslutte Heroes og Chuck i år vil bare ødelegge ryktet til NBC enda mer, de trenger virkelig ikke det med tanke på seerne og aksje-holderne etter Jay Leno/Conan O`Brian-saken som virkelig skada rykte til NBC.

 

EDIT: Rykte

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...