zulo Skrevet 28. april 2009 Del Skrevet 28. april 2009 Trener minst 3 ganger i uka, er 185cm høy og veier cirka 110kg. Sliter ganske ofte med dårlig tid på frokosten men det blir som oftest 1-4 grovbrødskiver med gulost og vann. Drikker også vann på jobb men opplever ofte en kraftutmattelse og får skjelva innimellom faktisk før matpause og noen ganger etter matpausa mellom 12 og 16-17. Er 4 brødskiver med gulost, uten smør for mye eller for lite for meg tror dere? har kroppstypen kraftig med store bein og muskler naturlig, men også litt overvektig mest rundt magen. Når du ser slik ut er det lett å tenke at man må ikke spise for mye men jeg begynner å lure litt på om jeg kansje ikke får i meg nok av det riktige.. Hadde et proteinpulver for et halvt år siden som jeg prøvde, soya pulver med jordbærsmak fra proteinfabrikken. Jeg syns jeg merket at jeg hadde mer jevn energi på jobb men på den tia trente jeg ikke, brukte det bare for å teste ut om jeg spiste feil noe jeg kansje trur jeg gjør fortsatt. Men uansett, er soyaprotein ok å bruke ved siden av frokosten for å få nok energi som holder første del av arbeidsdagen? Eller burde jeg prøve et annet pulver? Når jeg skal velge et proteinpulver tenker jeg mest på sunnheten, helst ikke kunstig sukker med fanalaninkilder men det er vel vanskelig å få til? Og ikke spor etter nøtter! Dette med bygging av muskler tenker jeg ikke på, jeg trener vekter for å bruke energi ikke for å få store muskler dog større muskler fører jo til større forbrenning så i lengden er jo det bra da.. Lenke til kommentar
different Skrevet 29. april 2009 Del Skrevet 29. april 2009 Vanlig melk er visstnok bedre en soyaprotein. Du kan lese om undersøkelsen her. Lenke til kommentar
Freddy K Skrevet 29. april 2009 Del Skrevet 29. april 2009 Soyaprotein i større mengder senker testosteronnivået hos gutter. Om du bare skal ta en shake til frokost, så vil du nok ikke få den effekten men... selv hadde jeg nok uansett gått for en annen proteinkilde. Alle proteinpulvere med smak inneholder en form for kunstig søtning. Du kan jo likegjerne lage omelett, spise cottage cheese, mager kesam, drikke ekstra melk eller annen proteinrik sammen med brødskivene og. Høres ut som det hadde vært på sin plass med et par mellommåltider og, f.eks. frukt og nøtter. Hva slags brød spiser du? Lenke til kommentar
zulo Skrevet 29. april 2009 Forfatter Del Skrevet 29. april 2009 Er veldig allergisk mot nøtter. Brød: "Bakers" mellomgrovt, rød pose, fås i vanlige butikker. Hender jeg tar den grønne posen også som er den groveste tror jeg. Ser nå at det kan være faktisk spor av nøtter i den. Kansje jeg må begynne å bake brød for det ser ut som det er umulig å masseprodusere ting uten at det kan bli spor av nøtter i det. Pleier å drikke melk også, noen ganger etter trening blir jeg så melkesjuk at det er egentlig ingen problem å helle nedpå en liter. Lenke til kommentar
Freddy K Skrevet 29. april 2009 Del Skrevet 29. april 2009 Du får jo ganske rimelige brødbakermaskiner nå for tiden. Bare smeller alle ingrediensene oppi, og så baker det selv seg Lenke til kommentar
zulo Skrevet 29. april 2009 Forfatter Del Skrevet 29. april 2009 Angående melk, hvor mye kan jeg drikke og hvilket slag? Bør det være skumma melk? Lenke til kommentar
Freddy K Skrevet 30. april 2009 Del Skrevet 30. april 2009 Det er helt opptil deg selv. Hvor mye fett ønsker du å få fra melka? I vinterhalvåret er det uansett en fordel med ekstra lett melk, pga. innholdet av vitamin D Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå